Made in Ukraine: українські виробники, які допоможуть створити затишок в оселі

27 травня 2015
Андрій К.
Часто Ви навіть не підозрюєте про те, що душевний стан може залежати від речей, що знаходяться навколо вас. Якщо на роботі чи вдома вас оточують  меблі чи предмети інтер’єру, які викликають у вас негативні емоції, то з часом цей негатив накопичуватиметься і вам буде доволі неприємно ходити на роботу чи, навіть, повертатися додому.

Тому ми пропонуємо вам познайомитися з українськими виробниками, які виготовляють меблі та предмети інтер’єру, що допоможуть вам створити гармонію на роботі та вдома.

Kanon 


Фабрика меблів "Канон" успішно працює вже більше 15 років. Сьогодні її площа становить близько 1,2 гектара. Але це тільки виробнича частина. "Канон" - це також дизайн-студія, яка розробляє меблі за індивідуальними проектами.

Фабрика пропонує широкий асортимент меблів для дому, в тому числі й дитячі меблі.

Щодо цін, то найдешевші тумби обійдуться вам близько 4 тис. грн., дитячі ліжечка, комоди, етажерки коштують від 10-12 тис. грн., а за дитячу шафу марки "Канон" доведеться викласти майже 16 тис. грн. 

LikeWood  


За словами виробника, меблі та декор "Likewood" - це зручність без кордонів і буденності, без сірості і повсякденності!

Меблі виконані з натурального екологічно чистого масиву вільхи, і призначені для використання як на вулиці, так і всередині приміщення. Чому вільха? А тому, що це дерево не боїться води.

Весь цикл виробництва меблів і декору знаходиться в Україні. Вам гарантують повністю ручну роботу і забарвлення.

Бамбетель 


"Бамбетель" - український виробник меблів ручної роботи. Автори переконують, що їхні вироби не мають жодного металевого кріплення чи деталі. 

Поки в асортименті є тільки настільні лампи, стільці та годинники з карпатського бука, дуба та ясена. Лампи і годинники покриваються воском, стільці – польською олією на основі воску. Асортимент поки невеликий, але вже скоро з'являться столики, нові моделі ламп і дитячі іграшки.

Ціни на стільці - від 1700 до 2500 гривень, на лампи – 700-800 грн.

Меблі з лози 


Підприємство "Меблі з лози", яке розташоване в Чернігові, виготовляє традиційні плетені меблі.

Компанія пропонує своїм покупцям крісла-гойдалки, столи, дивани, стільці, табуретки, кошики, підставки, санчата та інші плетені вироби з лози. Такі меблі мають ряд переваг, зокрема: екологічна чистота, вишуканий стиль, натуральний матеріал, довговічність і практичність.

Вартість виробів, згідно з даними на сайті виробника, коливається в діапазоні від 300 до 1500 грн. 

Родинне дерево 


Бренд "Родинне дерево" виготовляє нестандартні та стильні меблі для дому. Компанія робить м'які, корпусні меблі та меблі з дуба та ясена під замовлення, а також займається розробкою власних колекцій. Вироби дійсно красиві та неординарні. Вони точно прикрасять сучасний дім.

Ціни коливаються від 2 000 до 60 000 гривень.

DRØMMEL UKRAINE 


"DRØMMEL UKRAINE" займається виробництвом меблів із сосни і сталі в скандинавському стилі.

У бренда є базова колекція "Drømmel", в якій представлені письмові столи, стелажі, тумби і полиці, барні стільці - всього близько 35 найменувань. Також меблі можуть виготовити на замовлення, але вартість в такому випадку буде вищою. Дерево доступне в трьох кольорах: сосна, горіх, білий. Сталь - у двох: чорному і білому.

Ціни на базову колекцію досить демократичні: письмовий стіл з трьома полицями коштує 2 400 грн, барний стілець – 1 290 грн, а тумба - 450 грн.

Hommie 


Компанія "Hommie Interior" - український виробник якісних стильних м'яких меблів і домашнього декору.

Працює в класичних стилях, при цьому використовуючи сучасні матеріали і технології. Каркаси виготовляютсья з дерева. ДСП і фанера використовуються тільки для ліжок. Оббивка класична: поролон, синтепон, меблева тканина, хоча можна замовити і натуральні тканини.

Ціни на крісла стартують від 3 300 гривень, на ліжка - від 8 600 грн.

WOODVILLE 


Спочатку "Woodville" виробляли меблі для саду, але поступово асортимент почав розширятися.

Тепер компанія займається виготовленням домашнього декору, столів, полиць, тумб та інших малогабаритних меблів. Крім виготовлення типових моделей, виконують індивідуальні та корпоративні замовлення. Асортимент постійно розширюється: віднедавна у продажу з'явилися торшери і світильники.

Ціни відрізняються в залежності від виробу. Наприклад, комод з натурального дерева обійдеться вам приблизно в 4 000 гривень, а дзеркало в дерев'яній рамі – 600 грн.

Vintage Manufactory 


"Vintage Manufactory" - творча майстерня, яка займається виробництвом меблів і декору з натуральних матеріалів: дерева, шкіри, скла, воску.

Крім стандартних колекцій, тут виготовляють меблі за індивідуальним замовленням. В асортименті - столи, стільці, крісла, кушетки, консолі, полиці, дзеркала та настінний декор, а також меблі для дитячих кімнат. Також сюди можна звернутися за відновленням старих меблів і предметів інтер'єру. Термін виготовлення залежить від складності виробу, але в середньому займає від тижня до місяця.

Ціни на меблі "Vintage Manufactory" коливаються в межах від 1 500 до 10 000 гривень.

23 STUDIO 


Історія компанії почалася в січні 2014 зі створення інтернет-магазину "23 Полки". На сайті представлено рівно 23 полички, які відрізняються одна від одної дизайном, розміром і призначенням. Їх виробляють з австрійського ДСП Egger, а також фарбованого, шпонованого і плівкового МДФ.

Крім базових полиць, компанія береться за індивідуальні замовлення. Середній термін виробництва - 14 днів. У найближчому майбутньому з'являться полиці-невидимки з прозорого пластику, вигнуті полички з фанери та вироби з гіпсу. Також в 23 Studio входить бренд "23 Кухні", який займається виробництвом кухонь на замовлення. Середній термін виробництва - 21 день.

Ціни на полички стартують від 700 грн.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Сергій Сергій 9 грудня 2017
Майстерня Live Edge - ось це круті хлопці. Особисто купував у них журнальний столик з слябів горіха з вкрапленнями епоксидки. Раніше бачив таке тільки в інтернеті, виявляється і в Україні таку фантастику роблять.
Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше