Фасони штанів, які будуть вам личити

28 листопада 2019
Олена Українка

Найкращі друзі дівчат за 50  це штани. Подібно професійному пластичному хірургу штани здатні стерти роки, подарувати власниці свободу руху, стрункість й елегантність. Штани підходять абсолютно під всі типи жіночої фігури, прекрасно поєднуються з більшістю предметів гардероба і створюють як денні, так і вечірні образи.

Сьогодні редакція підготувала для тебе добірку елегантних моделей жіночих штанів. Шість неймовірних фасонів!

Моделі штанів

Облягаючі штани відклади геть! Але й одягатися в мішкуватий одяг теж не варто. Оптимальний варіант  штани, завужені донизу. Вони чудово замаскують «похибки» і підкреслять стрункість ніг.

Прямі штани найкраще підійдуть для невисоких жінок. Вони здатні візуально витягати силует, при цьому модель абсолютно не порушує пропорцій фігури.

Варто також звернути увагу на кльош. Крім того, що в новому сезоні кльошовані штани знову в моді, такі моделі дарують спогади про 90-х. Тільки на цей раз моделі виконані з якісної тканини яскравих відтінків. Для консервативних панянок є моделі, виконані з чорної або темно-синьої тканини.

Розкльошені від коліна штани ідеально урівноважать «важкі» стегна. Такі штани здатні візуально змінити пропорції і надати силуету витонченість і делікатність.

Один із трендів  укорочені брюки, які відкривають щиколотку. Така модель красиво відкриває щиколотку, підкреслює жіночність. Такий варіант особливо актуальний влітку або в демісезонний період (тоді він потребує доповнення прозорою парою шкарпеток або гольфів).
Укорочені брюки дуже універсальні: їх можна носити із взуттям на підборах і на плоскому ходу. Такі штани підходять до будь-якого типу фігури і (на відміну від улюблених жінками брюк капрі довжиною до середини ікри) не вкорочують ногу.

Жінкам старшим за 50 років абсолютно не підходять штани із заниженою талією! Ці моделі  для юних дівчат, які ще не навчилися по-іншому проявляти свою сексуальність. Зрілим дамам підходять стильні штани з високою талією. Такі моделі здатні підтягнути животик, візуально зменшити його і зробити акцент на талії.

Це раніше штани асоціювалися з консервативним стилем і класикою, сьогодні їх носять не тільки на роботу, але і на вечірку, на побачення. Штани абсолютно різного крою і забарвлень можуть підкреслити достоїнства і приховати недоліки. Зауважте!

Здійснено переклад.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше