Збери свою дерев'яну панель

16 червня 2016
Єлена Нікуліна
Облаштування будинку - процес відповідальний та суто індивідуальний. Довіривши це завдання фахівцям, власник приміщення, або той, хто проживає в ньому, рано чи пізно забажає додати чогось "від себе". Адже будинок для кожного - це те місце, для якого хочеться створювати унікальні речі.

Молодий український бренд YourFoRest надав своїм клієнтам можливість творити і самостійно проектувати декор для свого будинку. У нових колекціях компанії - декоративні дерев'яні панелі, історії яких не повторюються.

PATCHWORK

Декоративне полотно, створене спільно з дизайнером Анастасією Амаї та збирається з невеликих дерев'яних плиточок різного кольору, кожна зі своїм візерунком та фактурою. Залежно від зображення і композиції, плиточки складаються у класичний візерунок французької ялинки або грайливиу ковдру з різних клаптиків. Подібне оформлення стіни підійде для вітальні, спальні, дитячої та будь-якого іншого простору. У неповторному дизайні декоративної панелі ви можете брати безпосередню участь, самостійно обираючи породу деревини для кожного елемента, тонування, мереживний або геометричний малюнок. Після того, як ескіз полотна буде створений, ви розміщуєте плиточки в бажаній послідовності, вибудовуючи свою унікальну композицію.
 

OPTICS HEXAGON

Декоративна панель HEXAGON з колекції OPTICS - результат спільної роботи YourFoRest та студії Persian Primavera. Архітектор і дизайнер Сольмаз Фуляді розробила проект унікальної колекції, панелі з якої об'єднані ідеєю оптичної ілюзії, взаємодією правильних форм та грою півтонів. Декоративна панель HEXAGON з шестигранників вибудовується в хитру композицію, що нагадує бджолині соти. Її можна використовувати в якості декору для однієї стіни або ж розсередити на декількох поверхнях у різних кімнатах, створюючи враження єдності та об'єднаного інтер'єру. Ви можете змінювати композицію за своїм бажанням і настроєм, якщо замовите панелі OPTICS HEXAGON, що будуть кріпитися на сталеву поверхню за допомогою магнітів.
 

MOSAIC PIXELS

PIXELS - нове рішення в колекції MOSAIC. Різні породи дерева, з яких збирається мозаїка, створюють відчуття динаміки. Якщо додати у композицію биті пікселі - глибоко тоновані елементи - вийде забавний ефект живої картинки. Залежно від забарвлення, стіна з панелями MOSAIC PIXELS може стати як доповненням кольорової гами інтер'єру, так і його окремих контрастним елементом. Але ви зможете обрати не тільки колір, але ще й мікс порід деревини. Будь-який простір з такими панелями точно буде неординарним.
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше