З’явилось відео, як на ЧАЕС насувають саркофаг

16 листопада 2016
UAPOST.US
Міністерство Екології України опублікувало відео з початком насування Арки НБК (Новий безпечний конфайнмент) на 4-ий енергоблок Чорнобильської атомної електростанції.
 
uapost.us
 
У ролику можна побачити, як саркофаг поступово переміщується до енергоблоку.

"Новий безпечний конфайнмент Чорнобильської АЕС — найбільша з коли-небудь побудованих рухомих наземних конструкцій довжиною 165 м, заввишки 110 метрів і загальною вагою 36200 т. В даний час ця конструкція насувається в штатне положення над 4-м енергоблоком ЧАЕС, який був зруйнований під час аварії 30 років тому", — йдеться у повідомленні ЧАЕС ДСП.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше