З повагою до людей!

28 жовтня 2016
Open World

Президент України Петро Порошенко ознайомився з роботою нового документ-сервісу "ГОТОВО!", який з серпня місяця працює у тестовому режимі та надає близько 200 адміністративних послуг за новими підходами та принципами "швидко та зручно".

"Ви знаєте, чим відрізняється колишній радянський ЖЕК, коли тебе зустрічають з похмурими бровами, і сьогоднішнє обличчя держави – симпатичні дівчата і хлопці, які натреновані й з посмішкою зустрічають. Дуже швидко оформлюються будь-які документи", - поділився враженнями Президент.

Ініціатор проекту, перший заступник голови Київської обласної державної адміністрації Лев Парцхаладзе детально розповів Президенту про переваги та новації центру:

"Ми прописали абсолютно нові стандарти роботи, якими керується документ-сервіс "ГОТОВО!", налагодили усі бізнес-процеси, розробили унікальне програмне забезпечення та набрали нову команду, яка формує сучасну унікальну культуру надання адмінпослуг – швидку, зручну, комфортну, європейську", - підкреслив він.


У свою чергу, керівник фронт-офісу документ-сервісу "ГОТОВО!" Анна Кузнєцова зазначила, що послуги центру стають все більш популярними для мешканців столиці та Київської області. "З початку роботи "ГОТОВО!" нашими послугами вже скористалися близько 15 тисяч осіб", - сказала вона.

Президент України також поспілкувався з нашими відвідувачами та привітав Олександра та Анну - пару молодят із Донецька, які саме одружувалися у документ-сервісі "ГОТОВО!".

Довідка: Документ-сервіс "ГОТОВО!" - це сучасна установа, яка надає близько 200 видів державних послуг в одній будівлі за абсолютно новими підходами та принципами, серед яких швидкість, простота та зручність.

Відкритий простір без кабінетів, приємна атмосфера, ввічливий персонал, затишне кафе, кімната для дітей.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше