Ярослав-Богдан Рудницький. Конкурс від Міжнародної організацації O.W.L. Open Learning

23 лютого 2017
Юлія КНИШ
Міжнародна організацація O.W.L. Open Learning проводить Всеукраїнський конкурс з нагоди 125-річчя перших українських поселень в Канаді та 150-річчя незалежності Канади. Участь у ньому може прийняти кожен бажаючий, надіславши усі матеріали, а саме: відео про видатного канадця українського походження, мотиваційного листа і посилання на статтю або короткий допис, до 1 березня. 

Особисто я, Книш Юлія, дослідила життя і творчість видатного мовознавця Ярослава-Богдана Рудницького, який усе своє життя плекав любов до Батьківщини та сіяв любов до української мови скрізь, де бував. Відео кожен може подивитись нижче і дізнатись для себе щось нове. 

Конкурс є величезною можливістю для кожного, адже окрім перевірки себе у плані кореспондента, ви вчитесь писати мотиваційний лист, а це вміння яке в сучасному суспільстві дуже цінується, адже розроблено справді багато міжнародних програм, де воно може бути використане.

 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше