Якщо ви робите будь-які з цих 7 речей, то можете бути генієм від природи

1 квітня 2016
Vitaliy DeFranko
Навіть якщо ви не можете виділити в собі якісь видатні здібності в науці та інших сферах, можливо, у вас є деякі риси, які зазвичай зустрічаються у справжніх геніїв. За дослідженнями вчених, у людей з високим рівнем інтелекту є деякі спільні риси характеру, звички і особливості в поведінці.
Якщо ви помічаєте за собою будь-які з цих 7 речей, то цілком можливо, що ви набагато розумніші, ніж ви думаєте.
 

elitedaily.com

1. Допитливість

Ви любите читати про найрізноманітніші речі та події і цікавитеся безліччю різних тем? Слідкуєте за багатьма блогами різної спрямованості і частенько сидите в інтернеті, щоб знайти відповіді на питання, які раптом з'являються у вас в голові? Ви любите влаштовувати невеликі експерименти (навіть просте змішування інгредієнтів під час приготування їжі), щоби подивитися, що буде?
 
Саме така поведінка говорить про геніальність, адже всі генії - допитливі. У їхніх головах постійно є багато питань, на які вони весь час шукають відповіді.

2. Розмови з собою

Якщо ви частенько ловите себе на тому, що починаєте за якоюсь справою говорити самі з собою, не турбуйтеся. Це не просто нормально, це може бути ознакою геніальності.
 
Якщо мозок багато працює в посиленому режимі, то голова забита проблемами, діалогами та ідеями. Чим інтенсивніше відбувається цей процес, тим більше ймовірності, що людина почне говорити з собою або бубоніти щось під ніс - це допомагає зосередитися і знайти вірне рішення.

3. Читання

Багато людей люблять читати, але генії практично одержимі читанням. Деякі з них люблять читати книги певного жанру, інші ж просто читають все підряд, включаючи художню і публіцистичну літературу.

Абсолютно неважливо, які ваші пристрасті в літературі, але якщо ви багато і охоче читаєте, то вас з великою ймовірністю можна віднести до категорії геніальних людей.

4. Тренування для мозку

Вам подобається влаштовувати тренування для мозку? Полюбляєте логічні та інтелектуальні ігри, вікторини та головоломки? Якщо так, то у вас є спільна риса з більшістю дуже розумних людей. Багато геніїв обожнюють кросворди, судоку і подібні ігри.

5. Забудькуватість

В цьому є щось від образу розсіяного професора. Яскраві особистості часто перевантажують свій мозок безліччю складної інформації. Вони стають одержимими своїми ідеями. Як результат, деякі прості буденні речі просто випадають з голови.
 
Ось чому з геніальними людьми часто трапляється так, що, зайшовши в кімнату, вони не пам'ятають навіщо прийшли. Вони також нерідко втрачають якісь речі та забувають про призначені зустрічі.

6. Неоднозначне минуле

Ми часто читали про складне життя геніїв, про те, як вони намагалися впоратися з муками душі за допомогою алкоголю та інших шкідливих речовин. Це не просто вигадані історії. Можна скласти величезний список геніальних музикантів, письменників, художників і вчених, які страждали від шкідливих звичок і залежностей. Вони з різних причин вдавалися до алкоголю або наркотиків, але нерідко цим псували своє здоров'я.

7. Надмірне обдумування якихось речей

Багато хто думає, що генії впевнені в собі та в своїй думці з певних питань. Однак це зовсім не так. Насправді у них повно сумнівів. Вони знають, що на багато питань не буває однозначних відповідей, тому часто занадто багато обмірковують якісь речі. На жаль, це часто призводить до невпевненості та хвилювання.
 
Якщо ви знайшли кілька подібних особливостей у собі, обов'язково протестуйте свій IQ. І краще це зробити не за допомогою онлайн тестів, які часто не здатні показати справжній стан речей. А якщо не хочете перевіряти IQ, то просто сприймайте себе як генія, будьте креативні, допитливі, весь час вчіть щось нове!

(via)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше