Якісне українське взуття

2 липня 2015
Viktoria Vovkanets
Вітаю всіх. Знову висвітлюю тему, що є цікавою особисто для мене. А по-суті - українське взуття: всі за і проти, купувати чи не купувати і ціна-якість. Давайте будемо розбиратись разом.

Після зростання курсу долара в Україні значно подорожчало взуття і дійсно якісні речі стали предметом розкоші. Виробники виправдовуються, що квадратний мерт шкіри коштує 300 доларів, а це спричиняє ріст ціни. Та чи завжди висока ціна є показником якості - питання, адже є багато взуття завезеного з Китаю, що видається за дизайнерське чи брендове.
 
Щоб якось допомогти читачеві розібратись як вибирати якісне взуття, далі декілька порад з власного досвіду:

1. Зверніть увагу на колір. Найкраще - при денному освітленні біля вікна. Неякісне взуття може виглядати однаково при примірці в магазині, але при денному світлі буде видно чи відтінок один і той же. 

2. Зверніть увагу на шви і клеєні з'єднання - намагайтесь відтягнути шкіру чи текстиль від підошви - це вам покаже чи якісно прошиті або склеєні підошва і верх взуття.
 
3. Одягайте взуття на дві ноги зразу - щоби точно розуміти чи вам зручно, пройдіться залою, постійте - якщо вам важко стояти і ходити - не беріть. Якщо на рівній поверхні важко, то нерівними тротуарами взагалі не зможете ходити.

4. Проведіть нігтем по поверхні взуття. Якщо слід випрямився через деякий час - взуття якісне і не чутливе до середовища. Але й не забувайте про належний догляд, балон водозахисного розчину коштує дешевше, ніж нова пара взуття. 
 
Дуже важливо купувати українське! Купуючи українське, ви інвестуєте в українську економіку, в робочі місця на фабриках і в торгових мережах, ви підтримуєте розвиток і приріст внутрішнього ринку, ціни на якому регулюються внутрішньо. Я можу перерахувати ще багато переваг, але обирати вам.

Щодо взуття - більшість виробників українського взуття мають свої інтернет-сайти, деякі також розповсюджують товари в торгово-роздрібних мережах. Перелік усіх (ну або багатьох), зроблених в Україні, є на сайті: madeinua.org/catalog/vzuttya

Ось деякі з них, що зацікавили:

Дніпропетровський виробник взуття торгова марка "AMATO" 

Компанія заснована в 2010р. й успішно розвивається на українському ринку виробників взуття. В основному, займається виробництвом і оптовим продажем якісного жіночого шкіряного взуття. Високотехнологічне обладнання, кваліфіковані модельєри, дизайнери та інші фахівці розробляють і впроваджують у виробництво сучасні моделі, а для пошиття взуття використовують тільки натуральні матеріали. 

Особисто я якість не оцінювала, але ціни вважаю достутними. Єдиним недоліком є те, що виробник здійснює лише оптові доставки для торгових мереж. 
 

BISTFOR – "Big step forward" – великий крок у майбутнє 

Компанія працює на нашому ринку вже не один рік. Філософія: носити українське - круто! Більше того, самі працівники компанії стверджують, що носять взуття виробництва їхньої фабрики. BISTFOR пропонує чоловіче, жіноче та підліткове взуття. Продукцію можна придбати вроздріб в інтернет-магазині begomsuda.com
 

Харківський виробник взуття BRONI 

Даний бренд славиться гарною якістю і доступними цінами. Компанія BRONI працює на ринку взуття вже 15 років, що заслуговує довіри. 

 

eD-Ge brothers

Український виробник чоловічого взуття. В їхньому інтернет-магазині є взуття на всі сезони: зимові черевики, лінті в'єтнамки, мокасини для весни та кросівки на осінь. На сайті виробника діє як роздрібний продаж, так і гуртовий, доставка по регіонах.
 

Виробник еко взуття "Hemps"

Компанія заснована в 2005 році дизайнером Олегом Земнуховим, який гармонійно поєднав старовинні способи і рецепти виготовлення конопляних тканин і сучасні технології виробництва взуття та аксесуарів, зберігаючи лікувальні властивості конопляного волокна. 
 

Levus - український взуттєвий бренд 

Спеціалізується на створенні сучасного та стильного взуття. В інтернет-магазині виробника представлено жіноче, чоловіче, дитяче взуття: туфлі, мокасини, чоботи, сандалі, балетки, босоніжки, черевики. Також є сумки та аксесуари. В інтернет-магазині також діє гуртова торгівля. 
 

Львівське підприємство з пошиття взуття "Roma Style"

​Було засновано в 2000 році і з тих пір воно щільно увійшло на вітчизняний ринок взуття. Компанія виробляє чоловіче, жіноче та дитяче взуття. Підприємство має офіційних регіональних представників у різних областях України та інтернет-магазин "Roma Style".
 

SOLDI - виробник взуття 

Компанія, яка займається виробництвом і оптовим продажем жіночого взуття з натуральної шкіри. Опт обчислюється від п'яти пар, тому з виробником можна співпрацювати на умовах спільних покупок.
 

Дніпропетровська фабрика жіночого взуття ALSEYA 

Компанія на українському ринку вже 15 років. Пропонує два варіанти колекцій: економ-класу та ексклюзивного взуття.
 

TM "KASANDRA" - український виробник жіночого повсякденного та модельного взуття

З 2006 року компанія піклується, щоби жіночі ніжки виглядали не тільки стильно, а й щоб їм було зручно. Окрім вільного продажу готового взуття компанія займається виготовленням взуття на замовлення.
 




Якщо вас цікавлять українські виробники, радимо також почитати:
Зроблено в Україні: конопляні чобітки та авторські знахідки

Авторське ательє BESTSKIN: "для нас шкіра – це пристрасть, а не ремесло"
Made in Ukraine: українські виробники меблів, які допоможуть створити затишок в оселі
10 інтернет-магазинів, де можна придбати одяг з патріотичною символікою


 

Українська взуттєва компанія TM Lux Elite

Виготовляє та продає чоловіче та жіноче взуття. На сайті виробника є онлайн-магазин, де можна одразу придбати вподобану модель взуття. Окрім черевиків, чоботів, балеток та босоніжок у жіночому каталозі представлено кросівки та кеди. Окрім інтернет-магазину на сайті TM Lux Elite є адреси офлайнових фірмових магазинів компанії.
 

TM Skystep 

Молоде підприємство, що виготовляє взуття з натуральної шкіри. В каталозі представлено як класичні моделі, так і сучасні, що відповідають останнім тенденціям моди. Здебільшого виробник пропонує чоловіче взуття, але є цікаві моделі й для жінок. Також компанія виготовляє берці та активно допомагає АТО.
 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше