Як правильно обрати дошку для навчальних та бізнес цілей?

15 лютого 2016
Редакція
Всі ми ще з дитинства пам’ятаємо не дуже привабливі шкільні дошки, крейду, яку доводилось витрушувати з одягу та рук, вогкі ганчірки і ще купу неприємних речей, пов’язаних з цими штукенціями.

Однак, 21 століття диктує нові правила і пропонує нові рішення для навчання чи роботи. Сьогодні ми поговоримо про нове покоління дошок для офісу та учбових закладів. Сучасні офісні дошки мають більше можливостей. Відтепер ви можете обрати як усім звичну крейдову поверхню, так і маркерну. Здебільшого дошки оснащені додатковими деталями, котрі розширюють їхню функціональність: можна використовувати магніти чи кріпити до них папір великого формату.
 
Спитаєте, для чого вам потрібна дошка? Якщо ви працюєте у сфері, котра передбачає спілкування з аудиторіями людей: ділові наради, конференції, семінари тощо, для вас важливе якісне відображення інформації, щоби привернути увагу та зробити сказане більш зрозумілим.
 
Сучасні дошки можна використовувати для записів, малюнків, графіків, таблиць, при чому змінювати їх досить легко. Такі дошки є простими в експлуатації, зручними і компактними, а ще не потребують значних коштів. Тим більше, їхній асортимент сьогодні величезний, що дозволяє вам підібрати виріб на власний смак за дизайном, розміром, матеріалом, конструкцією, а головне, призначенням!
 
Отож, розберемось для початку, яка дошка найкраще підходить до конкретного виду діяльності.

Маркерні дошки

Вдалий вибір для освітніх цілей. Це, фактично, аналог знайомих нам шкільних та університетських дошок, однак більш зручний та сучасний на вигляд. Писати на ній можна різнокольоровими маркерами, аби ефективніше виділяти необхідну інформацію чи робити малюнки більш зрозумілими. Написи можна легко витерти сухою губкою. Білий колір поверхні дошки робить відображення будь-якої інформації яскравим та чітким. Ще однією її перевагою є магнітна поверхня для кріплення документів та паперів.
 
Маркерні дошки користуються сьогодні значною популярністю, адже вони багатофункціональні та мають приємний зовнішній вигляд, який чудово підійде до будь-якого офісного інтер’єру. Їх можна використовувати як в лекційних залах, так і в офісах для проведення презентацій, навчання, повсякденних записів. 

Обертові дошки

Один із різновидів магнітно-маркерних дошок. Однак, їхньою додатковою перевагою є мобільність (їх можна легко пересувати завдяки колесам) та вдвічі більша поверхня для записів (дошка має дві робочі поверхні з можливістю їх обертати на 360 градусів). Що також робить її ідеальним інструментом для освітніх цілей, а також для використання в офісах за потреби постійного її пересування.

Фліпчарт

Якщо ви шукаєте щось компактніше для навчальних чи бізнес цілей, фліпчарт – це те, що вам потрібно. Він може мати як магнітно-маркерну, так і крейдову поверхню, розміщену на тринозі. Однак у цього варіанту є ще одна деталь – спеціальне кріплення для паперу великих форматів. Фліпчарти мобільні та зручні у використанні. Вони є чудовими помічниками у відображенні важливих тез чи графіків під час презентацій та ділових нарад. Їх можна також використовувати для проведення семінарів, тренінгів, лекцій чи конференцій. Вони призначені для візуальної демонстрації, створення малюнків і навчання в умовах, коли важлива мобільність.

Коркові дошки

Писати на таких дошках, звичайно, не варто. Однак для кріплення важливих матеріалів чи для інформування людей про різноманітні події – це саме те, що треба. Коркова дошка - це своєрідне інформаційне табло, легке в догляді та використанні. Зазвичай такі дошки виготовляють з натурального матеріалу – дрібнозернистої корки високої щільності, що робить їх довговічними. Прикріпляти матеріали до неї можна за допомогою кнопок, канцелярських цвяшків або голок.
 
Такий тип дошок можна використовувати не тільки в офісах, а й в учбових та інших закладах. Зазвичай їх використовують для організації роботи, планування робочого часу, інформування працівників та відвідувачів про важливі події, а також просто для декорування приміщення. А ще це чудовий варіант для креативних особистостей: на коркових дошках можна робити колажі, прикріпляти фотографії та зображення, котрі вас надихають, або створювати літературні шедеври.
 
Для офісів є ще одна хороша альтернатива – комбінована дошка, котра поєднує плюси обох видів. Половина її поверхні коркова,  а інша – магнітно-маркерна.  

Скляна дошка

Вдалий вибір для внутрішнього використання в офісі чи вдома. Вона підійде для тих, хто слідкує за дизайном. Завдяки яскравому сучасному вигляду, вона гарно доповнить інтер’єр офісу чи домівки, а також інших приміщень (готелі, салони краси, фітнес-центри, кафе, ресторани тощо). На таких дошках можна писати маркерами або ж прикріпляти необхідну інформацію за допомогою магнітів.
 
Якщо ви нарешті вирішили придбати дошку і визначилися з типом, який вам підходить, ми розповімо вам, де ви зможете знайти якісні та доступні дошки для навчання та бізнесу.
 
В онлайн-магазині Компанії ТСО ви можете з легкістю замовити дошку на будь-який смак. На простому в користуванні сайті розміщена вся необхідна інформація стосовно асортименту продукції, її характеристик та особливостей. Якщо у вас є запитання, залиште свій номер у контактній формі й вам неодмінно зателефонують для обговорення всіх деталей. Окрім того на сайті компанії можна натрапити на бонусні пропозиції та подарунки при замовленні – тож слідкуйте за оновленнями. 
 
Українська Компанія ТСО займається виробництвом дошок для офісу та навчання з 2002 року і отримала чимало позитивних відгуків від своїх клієнтів. Всі запропоновані товари якісні та довговічні завдяки використанню найкращих матеріалів та кропіткої роботи.
 
Працівники компанії – справжні професіонали у своїй справі та допоможуть вам у вирішенні будь-якої задачі - якщо у вас є особливі побажання до конструкції чи розміру виробу, а також до його дизайну. Персоналізація дошок також передбачає розкреслення поверхні в лінійку чи клітинку (при потребі), а також нанесення логотипів, лозунгів тощо. Ще однією перевагою компанії ТСО є доставка у будь-яку точку України за фіксованою ціною – всього 75 грн.
 
Детальніше ознайомитися з продукцією Компанії ТСО, а також замовити необхідну дошку ви можете в онлайн-магазині: office-board.tso.com.ua.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше