Як цікаво та корисно провести останній місяць зими?

Уже зовсім скоро у свої крижані обійми нас прийме лютий, тому ми повинні добре приготуватися, щоби провести його весело та цікаво!

Лютий - останній місяць зими. Суворий, холодний, але по-своєму прекрасний! Ми зобов'язані провести його незабутньо, адже щоби зустріти його знову, доведеться чекати ще цілий довгий рік!

Ось вам декілька порад, завдяки яким ваш лютий стане особливим:

1) Постарайтеся в лютому виконати ті справи, які не встигли зробити впродовж попередніх місяців! Проте крім справ, які потребують обов'язкового виконання, як от провідати родичів, зробити генеральне прибирання чи здати важливі документи, можна спробувати втілити в життя свої бажання, мрії.

2) Найкращий спосіб запам'ятати цікаві моменти з нашого життя - зробити фото! З нинішнім рівнем розвитку технологій зробити фотографію можна не тільки за допомогою професійної фотокамери чи фотоапарата, а й навіть на мобільний пристрій! Фотографії дають нам можливість згадати цікаві моменти з нашого життя, не дозволяючи їм назавжди відійти у забуття! До того ж, як цікаво холодними зимовими вечорами, зібравшись у колі друзів чи рідних, переглядати старі фотоальбоми!

3) Постарайтеся провести якомога більше часу зі своїми рідними, бо лютий - місяць, коли ми своєю любов'ю та турботою повинні зігрівати всіх довкола! Посидьте у теплому сімейному колі за чашечкою ароматної кави та поговоріть про все! Адже куди квапитись, коли за вікном падає лапатий сніг і все завмерло в незвичайній тиші...

4) Звичайно, не забувайте інколи тішити себе приємними дрібничками! Купіть собі теплі рукавички і шалик, у цукерні випейте чашечку гарячого шоколаду, придбайте склянну кулю зі смішним сніговичком в середині. Можливо, це все не значні речі, проте саме вони створюють нам атмосферу справжньої зими та підіймають настрій!

5) НЕ забувайте вдосконалюватись - читайте! Кожна нова книга - це нова історія і нова пригода!

Сподіваюсь, цей пост когось надихне і ви прислухаєтеся до моїх порад!

Веселого вам лютого!
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше