Вибирайте техніку для дому правильно!

22 червня 2016
Редакція
Те, що вже кілька років український ринок переживає важкі часи, відчув на собі чи не кожен українець. Багатьом довелось "затягнути пояси" тугіше та кардинально скоротити список дозволених собі покупок. Але погодьтесь, обійтися без побутової техніки важко. Що робити, якщо зламалась праска або порохотяг, чи вам терміново необхідна гарнітура до комп’ютера, або ви вирішили подарувати батькові сучасний телефон, а мамі - універсальний помічник на кухню? Вихід один – шукати, де би придбати хорошу техніку, але за помірними цінами.

Експерти з українського інтернет-магазину "Євротехніка" розповіли, де можна знайти якісну побутову техніку за доступною, приємною вартістю!
 
Незважаючи на те, що попит знизився, побутова техніка у спеціалізованих магазинах не поспішає знижуватися в ціні, а навіть навпаки, росте разом із зміцненням долара. Тому на сьогоднішній день дешевшою альтернативою буде придбання її в інтернет-магазинах.

Переглянувши асортимент таких магазинів, ви зможете з'ясувати, що ціни там нижчі, а в залежності від сайту та конкретного товару, різниця може сягати 10-50%. Проте, не довіряйте та не купуйте побутову техніку в сумнівних інтернет-магазинах. Адже незначна економія може коштувати вам відсутності будь-яких реальних гарантій і ваших нервів.

Потрібна побутова техніка для кухні?


Побутова техніка для кухні існує для того, щоби максимально спростити життя користувача, зробивши повсякденне приготування їжі легким та приємним. Сьогодні асортимент цієї категорії дуже великий і призначений він практично для будь-яких справ на кухні, а саме зважування, нарізання, шаткування, замішування тіста, запікання, підігрівання, приготування супів, каш, варення тощо.

У такому різноманітті кухонних приладів не складно розгубитися, враховуючи велику кількість виробників подібної продукції та ціни, які можуть суттєво відрізнятися навіть на схожі моделі. Тому краще обирайте магазини, які можуть запропонувати вам послуги кваліфікованого онлайн-консультанта, наприклад, як у магазині "Євротехніка", де вам з радістю допоможуть вибрати та придбати найкращі кухонні прилади. Тут представлений широкий асортимент техніки від кращих світових торгових марок, які вже отримали схвалення покупців з усієї України.

При цьому ціни на продукцію таких торгових марок, як Samsung, Scarlett та Philips тут залишаються найдоступнішими та найбільш демократичними для покупців.

Комп’ютерна техніка


Комп’ютерна техніка представлена в не менш широкому асортименті. Завдяки великому вибору планшетів, ноутбуків, а також різноманітних елементів, що є обов’язковими складовими укомплектованого комп’ютера, кожен споживач зможе придбати необхідну річ, враховуючи не тільки свої потреби, а й фінансові можливості.

Ціни продукції, представленої в інтернет-магазинах, можуть бути абсолютно різними. Але не забувайте про акції! Ось, хоча б, у магазині "Євротехніка" часто можна знайти акційні пропозиції, котрі допоможуть вам зекономити при купівлі устаткування для ПК.

Телефони


Саме мобільний зв'язок сьогодні – провідний спосіб комунікації між людьми на відстані. А телефон – це незамінна річ, яка давно увійшла у наш повсякденний побут і без якої ми вже й не уявляємо життя. Незважаючи на те, що мобільні девайси вже майже витіснили стаціонарні дротові та бездротові моделі з ринку, вони ще довго будуть займати законне місце у наших домівках і в офісах. Тому попит і на той, і на інший вид телефонів залишається актуальним.

Наприклад, в каталогах українських інтернет-магазинів можна виділити дві основних категорії мобільних засобів: смарт-девайси та прості телефони для мобільного зв’язку, а також широкий вибір не лише стаціонарних телефонів, а ще й низки аксесуарів до них.

Техніка для дому


Ведення домашнього господарства з рутинної справи може перетворитися на справжнє задоволення, якщо вас оточує якісна та функціональна техніка для дому. Безліч розробників та виробників у всьому світі працюють для її вдосконалення та полегшення побуту споживачів. Тому ми сміливо можемо заявити, що правильний вибір техніки для дому є запорукою комфорту, а також нерідко – і хорошого самопочуття користувачів. Розуміючи це, інтернет-магазини, на кшталт "Євротехніки", пропонують вам недорого купити лише найкращу побутову техніку від виробників, які вже встигли позитивно зарекомендувати себе в усіх куточках світу.

Довідка

"Євротехніка" - це українська мережа магазинів побутової техніки, яка почала свою діяльність зі Львова, а тепер її продукцію може придбати будь-який мешканець України. 

Критеріями успіху компанії є дотримання трьох головних умов: 

 
  • Функціональний та якісний товар, 
  • Найкращі ціни, 
  • Гнучка система по обслуговуванню товару.
     
Проте найважливіше, що працює, мабуть, лише у цьому інтернет-магазині - це те, що навіть після завершення гарантійного терміну, ви можете звертатися до працівників та віддавати техніку, придбану в мережі, на ремонт. Якщо несправність не викличе особливих труднощів, а це буває найчастіше, тоді ваш товар буде відремонтованим у стислі терміни, причому абсолютно безкоштовно. Якщо ж для післягарантійного ремонту необхідно закупити комплектуючі – це єдине, що вам доведеться оплатити.
Таким чином всіх, хто прагне дешево купувати якісний товар та не хоче потім мати проблеми з обслуговуванням – запрошуємо до мережі магазинів "Євротехніка".
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше