Ви маєте свій блог/сайт? Корисні ресурси для покращення його роботи

31 жовтня 2016
Nataliya Podgornaya
Якщо ваш блог/сайт знаходиться на WordPress, то усі ці ресурси стануть вам у нагоді. 

1. www.hootsuits.com - для постингу та аналізу соц.мереж.

2. www.asana.com - для планування і трекінгу задач. Створюєш завдання, описуєш деталі, закріплюєш за конкретною людиною, встановлюєш дедлайн. Зрозумілий інтерфейс. 

3. Disqus - зручно для мозкового штурму ідей, коментарів, навіть між читачами. Вашим читачам необхідно лише ввести ім'я та електронну адресу.

4. www.random.org - для проведення будь-якого розіграшу та легкого вибору переможця. Просто вносите список імен і програма вибирає переможця. Вам залишається лише зробити скріншот та завантажити його на свою сторінку, оголошуючи ім'я щасливчика.

5. www.bitly.com - допоможе скоротити лінк.

6. Image Resize Wizz - плагін на WordPress, який допоможе зробити фото одного розміру. Для чого вам це потрібно? По-перше, це робить ваш блог стильним та зрозумілим, по-друге, великі (важкі) фото уповільнюють роботу сайту.

7. WordPress SEO (Yoast) - ще один плагін, який покращує роботу вашого сайту. Він підкаже які кроки краще зробити по кожній статті для її покращення, використовуючи ключові слова, навіть кольорове кодування (виділяючи червоним, жовтим, зеленим) ваших публікацій. 

Як додати плагіни (пункт 6 та 7) до вашого WordPress? Натисніть "Plugins", потім "Add New.". Знайдіть необхідний вам плагін, потім натисніть "Install Now", а після "Activate". Це все.

А ось вам посилання на ресурс, де просто невичерпна кількість маркетинг-порад: www.marketingstack.io

Якщо ця стаття була вам корисною, поділіться, будь ласка, нею з іншими!
Дякую!
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше