"Всі. Свої | Подарунки": придбати сюрпризи для рідних можна навіть 31 грудня!

20 грудня 2016
Редакція
Найбільший святковий маркет столиці триває! Через шалений ажіотаж організатори проекту "Всі. Свої" вирішили провести ще два додаткових маркети подарунків – найкращі українські бренди зберуться на Десятинній, 12 знову: 24 і 25 грудня, а також 29-31 грудня.
 
"Лише за перший день маркету подарунків, що відбувся цими вихідними, до нас прийшло понад 9 тисяч гостей, а загалом маркет відвідало близько 20 000 осіб. І це при тому, що в ті ж дати було багато аналогічних заходів, – розповідає автор та засновниця проекту "Всі. Свої" Ганна Луковкіна. – З огляду на такий великий попит та зацікавленість, ми вирішили провести ще два додаткових маркети. Перший відбудеться 24-25 грудня, а другий триватиме з 29 по 31 грудня включно. Коли всі вже відпочиватимуть, ми та наші учасники – крафтові бренди різних напрямків з усієї України – продовжимо працювати, аби кожний мав змогу придбати для своїх друзів і близьких найкращі подарунки до свят."
 
Маркет "Всі. Свої | Подарунки" знову розташується на 5 поверхах будівлі на Десятинній, 12 та збере 300 найкращих виробників жіночого і чоловічого одягу, взуття, аксесуарів, а також дитячих речей і товарів для дому, різноманітних предметів святкового і повсякденного декору, солодощів і багато іншого. При цьому кожен з маркетів традиційно поповнюватиметься новими учасниками.
 
Тут можна буде знайти подарунки на будь-який смак і гаманець. В асортименті – безліч варіантів для колег та знайомих: милих і корисних дрібниць за приємними цінами. А також на вас чекає величезний вибір "домашніх" подарунків – авторської кераміки й посуду з натурального дерева, теплих пледів і текстилю для дому, оригінальних світильників та ін.

"Всі. Свої | Подарунки" – це, звісно, і розмаїття товарів для дітей: якісний одяг, цікаві іграшки, захоплюючі книжки, розфарбовки та пазли. І, певна річ, куди ж без "дорослих" подарунків. На маркеті ви зможете підібрати натуральну косметику, креативні прикраси ручної роботи, якісну жіночу та чоловічу білизну, різноманітні стильні аксесуари та універсальні теплі презенти – шапки, шарфи, снуди, рукавички, які подарують близьким усе тепло вашого серця.
 
Окремий приємний бонус – усі подарунки, придбані на маркеті, можна буде цілком безкоштовно загорнути у красиву святкову обгортку. А ще – доповнити сюрприз фірмовою листівкою, яку для вас підпише справжній каліграф. І теж – абсолютно безкоштовно!
 
Подвійний "вихід на біс" івенту подарунків стане грандіозним завершенням сезону маркетів "Всі. Свої". Їхнє повернення відбудеться лише у лютому-2017 – та одразу з великим сейлом зимових колекцій одягу. Підписуйтеся на оновлення головної facebook-сторінки проекту, аби першими дізнатися про дати відкриття нового сезону.
 
А поки 24-25 і 29-31 грудня на Десятинній, 12 на вас чекатимуть одразу всі найкращі бренди маркетів, які готові потішити найоригінальнішими та найприємнішими подарунками до Нового року та Різдва. Всі дні, крім 31 грудня, маркети працюватимуть за традиційним графіком від 10:00 до 20:00. А 31 числа – з 10:00 по 16:00.
 
Детальніше про захід: www.facebook.com/events/372390593107255
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше