"Всі. Свої. Подарунки": новорічні подарунки для великих і маленьких

25 грудня 2015
Редакція
26 і 27 грудня у київській галереї Д12 пройде другий найбільший ярмарок "Всі. Свої. Подарунки". На чотирьох поверхах площею 2500 кв. м будуть представлені новорічні подаруночки від більш ніж 250 українських виробників. Гості зможуть скористатися безкоштовною послугою упакування подарунків. Також працюватимуть поет і каліграф. Перший придумає привітання, а другий красиво нанесе його на вашу листівку.
 
"Ми вирішили провести маркет "Всі. Свої: Подарунки" вдруге, в останні вихідні перед Новим роком. Він буде присвячений тим, хто ще не встиг придбати подарунки для своїх близьких і рідних", - розповідає організатор і автор ідеї Ганна Луковкіна.
Для зручності відвідувачів маркет розділений на зони. Так, на мінус першому поверсі (при вході з Десятинної, 12) буде представлений різноманітний святковий декор, починаючи від ялинкових прикрас ручної роботи і новорічних вінків, закінчуючи вітальними листівками. Всього на цьому поверсі буде представлено близько 50 брендів новорічного та інтер'єрного декору. Цей поверх послужить аперитивом для гостей маркету, адже найцікавіше їх чекає на двох нижніх поверхах галереї.
 
На мінус другому поверсі буде представлений одяг та аксесуари: яскраві світшоти, футболки з незвичайними принтами, різнокольорові спіднички з фатину для зустрічі Нового року, вишиванки і вінтажні українські хустки, футболки з цитатами українських рокерів.
 
Серед аксесуарів можна буде знайти рюкзаки, сумки і клатчі, шкіряні ремені та портмоне, краватки і метелики ручної роботи, пов'язки для волосся і тюрбани, вовняні шапки, затишні рукавиці та в'язані тапочки. На цьому поверсі буде представлено близько 70 брендів подарункового одягу та аксесуарів.
 
Основна і найбільша зона подарунків розташується на мінус третьому поверсі. Тут будуть зона подарунків для дітей, подарунки для дому, велика зона прикрас і безліч солодких подарунків.
 
Для дитячих подарунків організатори маркету виділять частину поверху. Серед них ви знайдете лялькові будинки з екологічно чистих матеріалів, дерев'яні іграшки, головоломки, світильники для дитячої кімнати, великий вибір дитячих книг, подарункові коробочки-набори для малюків. Старшим діткам припадуть до душі великі розмальовки та настільні ігри. Буде представлена ​​і якісний дитячий одяг українських виробників.
 

Для ласунів буде працювати ряд з ласощами: подарункові набори пряників і печива, джемів та меду, карамелі і шоколаду не залишать байдужими ні дорослих, ні дітей.
 
Для любителів гарного інтер'єру підготована спеціальна зона подарунків для дому. Пледи, текстиль, посуд і кераміка ручної роботи, інвентар для кухні, подушки з яскравим орнаментом з бавовни, дизайнерські світильники - все це гості ярмарку зможуть знайти на мінус третьому поверсі галереї.
 
По сусідству з дитячим та інтер'єрним відділами розташується велика зона з прикрасами. Всього тут буде представлено близько 20 брендів.
 
А щоби доповнити набір подарунків для жінок, тут також буде розміщена зона з косметичними українськими брендами.
 
У верхньому фойє галереї організатори відкриють окрему кімнату, де можна буде вибрати білизну і домашній одяг як для жінок, так і для чоловіків. 
 
Також організатори "Всі. Свої" планують прикрасити велику ялинку, нагадавши українцям, що об'єднавшись, вони можуть зробити все, що завгодно. Щоб згадати те почуття єднання і зробити добру справу, було вирішено створити спільну українську ялинку. Кожен бажаючий може принести свою іграшку і повісити її на святкове дерево. Іграшки можуть бути будь-якими, різних часів і народів. Якщо ви таку не знайшли, то можна придбати її на маркеті. Всі виручені гроші будуть передані на допомогу дітям-сиротам через благодійний фонд "Клуб Добродіїв".
 
Отож, не пропустіть: 26-27 грудня з 10:00 до 20:00, вул. Десятинна, 12
 
Вхід безкоштовний
 
Більше про захід та учасників тут: www.facebook.com/events/1643063469307974
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше