"Всі. Свої. Подарунки": 5 поверхів новорічних подарунків на будь-який смак і гаманець

14 грудня 2016
Редакція
17 і 18 грудня напередодні Дня святого Миколая та відкриття на Софійській площі головної ялинки столиці - якраз по сусідству, на Десятинній, 12, відбудеться найбільший маркет Києва "Всі. Свої | Подарунки".
 
"Ми вирішили раніше почати серію передсвяткових маркетів заради зручності наших гостей, - пояснює автор проекту "Всі. Свої" Анна Луковкіна. - Напередодні Нового року всі метушаться, підганяють свої справи, тому саме зараз у наших гостей є можливість купити все спокійно і заздалегідь".
 
Але який же маркет подарунків без подарунків для самих відвідувачів? Зробивши покупку, можна буде бонусом до неї безкоштовно отримати святкові листівки. А ще - красиво підписати їх за допомогою поета і майстра каліграфії. Перший - вигадає для вас оригінальне привітання, а другий - акуратно перенесе текст на листівку.
 
Крім того, подарунки, придбані на маркеті, на ньому ж можна буде абсолютно безкоштовно упакувати.
 
"Всі. Свої. Подарунки" займе 5 поверхів і збере 300 виробників зі всієї України. Серед учасників - найкращі з найкращих і найулюбленіші з найулюбленіших: перевірені багатьма маркетами бренди найрізноманітніших напрямків.
 
Тут знайдуться подарунки на будь-який смак і гаманець. В асортименті - презенти для колег і знайомих - всілякі солодощі: оригінальні варення, меди, джеми, шоколад; все для святкового інтер'єру і милі предмети декору для дому та офісу. Також на вас чекає величезний вибір "домашніх" подарунків - авторської кераміки та різноманітного посуду, постільної білизни, пледів та іншого текстилю для дому.
 
А ще - товари для дітей: якісний одяг, цікаві іграшки, захопливі книжки, які малюкові буде так приємно знайти під ялинкою зранку 1 січня. І, звичайно, "дорослі" подарунки теж будуть! Для леді, наприклад, - це натуральна косметика, вишукана білизна, креативні прикраси. А для джентльменів - різноманітні стильні аксесуари: ремені, гаманці та інші шкіряні вироби. Плюс універсальні теплі подарунки, яким будуть раді всі без винятку: шапки, шарфи, снуди, рукавиці ручного в'язання - вони допоможуть зігріти тих, кого ви любите.
 
17-18 грудня з 10:00 до 20:00 на Десятинній, 12 відразу всі найкращі бренди маркетів готові порадувати вас і ваших близьких оригінальними і приємними подарунками до Дня святого Миколая, Нового року та Різдва.
 
Детальніше про захід: www.facebook.com/events/372390593107255
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше