"Всі. Свої. Дім і декор" - наша відповідь IKEA

14 вересня 2016
Редакція
17 і 18 вересня понад 100 найкращих вітчизняних виробників меблів, текстилю, виробів з дерева і кераміки, а також інших предметів інтер'єру зберуться на "Всі. Свої | Дім і Декор" - першому маркеті цього напрямку в новому сезоні і найбільшому в історії проекту.
 
"Цього разу наш маркет декору вперше займе відразу три поверхи. Ми назвали його маркетом прем'єр, оскільки всі заявлені виробники - а у нас їх більше 100, в тому числі близько 30 абсолютно нових учасників, - представлять нові моделі та розробки. Крім того, на основі їхньої продукції ми вперше облаштуємо на маркеті справжню квартиру з кількох кімнат - вітальні, кухні, спальні та дитячої, які будуть оформлені предметами виключно вітчизняного виробництва. Ми хочемо наочно показати, наскільки зручним, сучасним, стильним і цілком доступним за ціною може бути інтер'єр від українських виробників. Така собі "наша відповідь IKEA", - розповідає організатор "Всі. Свої" Анна Луковкіна.
В асортименті маркету, загальна площа якого складе рекордні 2 742 квадратних метра, особливий акцент буде зроблений на м'яких меблях, виробах з дерева і посуді: зокрема, серед учасників заявлено понад 20 брендів авторської кераміки.
 
В інтер'єрі квартири, яку організатори облаштують у фойє, будуть відображені світові тренди в дизайні, які, виявляється, можна легко втілити в життя за допомогою продукції виключно українських брендів.
 
"Екологічність і нове життя старих приміщень або предметів. Також - нестандартний підхід: нові форми, нові лінії, нова геометрія. Крім того, модульність, що дозволяє самостійно змінити інтер'єр за кілька годин або навіть хвилин: наприклад, з двох шаф зібрати три, а великий диван розділити на два або три маленьких. А ще, як не дивно, ліпний декор: мова не про класику або бароко, а саме про сучасні меблі в класичному інтер'єрі", - так визначає топ-5 найбільш актуальних трендів у дизайні Павло Вєтров.
 
Він - молодий дизайнер-конструктор з Донецька, вже нагороджений найпрестижнішою світовою профільною премією: його концепт столу OLLLY переміг в номінації Design Concept міжнародного конкурсу Red Dot Award 2015-2016. За нею було ще більше 10 нагород французького конкурсу Design and Design. Зараз Павло живе і працює в Києві, активно співпрацюючи з українськими виробниками. Отож, на маркеті можна буде познайомитися з його новими роботами, створеними в колаборації з брендами Local і Cube44.
 
Також варто звернути увагу на київську реставраційну майстерню Fartik, чиї оригінальні роботи в єдиному екземрлярі відмінно укладаються в концепцію повернення до життя старих речей. А ще - про новачків маркету - бренд Nisha Decor, активно використовує в своїх виробах природні матеріали і плавні природні форми.
 
Повністю оновити інтер'єр своєї квартири або ж просто підібрати кілька яскравих акцентів, які допоможуть його освіжити і створити новий настрій, можна буде 17 та 18 вересня за адресою Десятинна, 12 з 10:00 до 20:00. Вхід вільний.
 
Деталі заходу: www.facebook.com/events/295081454194853
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше