Viktoria Art або мистецтво ілюстрованого манікюру

4 лютого 2014
Svitlana Ivanyshyn-Ugryna

Живучи за тисячі кілометрів від найенергетичнішого місця (на даний момент) на Землі, відчуваю, як стаю самопроголошеним:) амбасадором усього українського та “юамодного” на іншому континенті. До цього мене ніхто не зобов’язував: хочеться розповідати усім яке це диво - самоутворена республіка вільних людей посеред давнього міста у центрі Європі. Майдан у Києві починає потихеньку ставати трендовим, і ми, усі, хто слідкує за перебігом подій, стаємо учасниками українізації в світі. Це починає виявлятися у зонішньому вигляді, зокрема.
 


Скажімо, все частіше можна побачити дівчат та жінок, котрі витончено поєднують етніку (яка й так дуже uamodna) із сучасним, щоденним casual стилем. Але “LOOK” - то ще не все. Завершити свій індвідуальний образ та зробити правильний меседж можна іншими засобами. Один з таких - манікюр-ілюстрація. Я сама придумала такий термін, оскільки поширений - художній - мені здається недостатнім. Можна отримати гарненькі візеруночки на свої нігті - в цьому нічого унікального. Інша справа, коли справжня художниця малює вам ситуативну ілюстрацію. Є у вас якісь міркування, переживання, бажання заявити про щось - вона це може візуалізувати. Приклад: готувалася я до мистецького заходу, присвяченого роботам Ван Гога та Гогена і - voilà - запопсовані соняхи зявилися у найнесподіванішому місці - на кінчиках моїх нігтьових пластин. У моєї подруги був якийсь особливий настрій - і на безіменних пальцях свої вушка виструнчили “Мікі Мауси”:) Це вже більше,ніж прикраса - це меседж.

Що в цьому незвичайно, скажете ви? Існує ціла індустрія художнього манікюру! Але йдеться не про звичайне прикрашання, але створення соціального повідомлення!

Для цього потрібна не звичайна манікюрниця, яка обізнана з технологією, а справжня художниця!

Я таку майстриню знаю і користаю з її таланту вповні:)! Вікторія має свою творчу студію Viktoria Art - маленьку, але перспективну. Що мені подобається в художниці - це те, що вона любить нові завдання. Йти протореними шляхами - не для Вікторії. Вона дуже відкрита до ідей, які намагається втілити з максимальною креативністю.

Тому вона зовсім не здвивувалася, коли я одного дня, “підігріта” новинами з України, зателефонувала їй для призначення зустрічі і одразу сказала - маю для тебе актуальний дизайн.І хоча я не робила його у традиційних синьо-жовтих барвах - результат вийшов вражаючий.

Багато хто скаже, що в такі часи не до манікюрів. Теж неправда. Майдан має місію багато-гранну. Не лише вибороти демократію в Україні, Але й заявити про революцію гідності в цілому світі, брендувати все найкраще, що маємо у нашій країні. І чому б не долучитися до цього процесу у різні способи? Якщо український дизайнер Маша Рева створює футболки на тему Майдану, то чому б не використати українську символіку в художньому чи-то ілюстрованому манікюрі та зробити це трендовим?!

Ще додам малесеньку деталь. Такий манікюр краще робити гелевим, non-chip. Виглядає краще і тримається довше. 

І хто його зна, може революція соціальна інспіруватиме кілька революцій в індустрії краси. Принаймні, Viktoria Art до цього повністю готова.


P.S. До речі, зараз можна скористатися суттєвою знижкою на послуги студії. Всього 20 доларів за гелевий, non-chip манікюр з будь-якою ілюстрацією! Подумайте, адже на носі - День Закоханих!!!

Є питання чи бажання записатися? Телефонуйте на 773-724-1622 до Вікторії

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше