Вершки на ніч

10 червня 2016
Kshys Bart
Скажіть мені, у якому стані ви лягаєте спати, і я розкажу вам про вашу любов до себе.

У цій статті йтиме мова не про самозакоханість, а про повагу до себе та позитивну оцінку себе як вродливої успішної жінки.
Безліч статей написано про те, як має одягатися молода успішна пані, як говорити та скількома мовами, з яким чоловіком зустрічатися та на які спортивні гуртки ходити, чим снідати, чим вечеряти... я можу безкінечно продовжувати писати про еквіваленти успішної жінки, але зупинитися хочу на тому, у якому стані ми, жінки, лягаємо спати.

Із самого ранку ми "стартуємо" у новий день, переповнений зустрічами, роботою, рідними, друзями та багатьма подіями. Ми одягаємо те, у чому нам комфортно рухатися містом; наносимо мейкап, бо хочемо презентувати себе світові доглянутою та красивою; п’ємо каву, бо нам потрібен енергетичний заряд для повного занурення у справи, які принесе нам прийдешній день. Амінь.
 
Все перераховане вище (та нове, що ви самі собі надумали) складає відсотків 50 нашої жіночої внутрішньої та зовнішньої краси.
Останні 50 відсотків - це вміння відпочивати, розслаблятися, налаштовуватися на відпочинок.
 
Зайду з іншого боку: сон і те, наскільки уважно ви ставитеся до вечірніх ритуалів перед ним, - теж еквівалент, який треба включати до вашого переліку Успішної, Неповторної, Вродливої (і т. д.) Жінки.
 
Як сильно ви любите себе?

На що ви здатні, аби з роками бути ще більш красивою ззовні та зсередини?

Які у вас уподобання, така ви і Царівна.

Поїхали!

 

1. Втомлена Царівна

Втомлені Царівни бувають трьох типів - Царівна-Іа-Іа, Царівна-Диван та Царівна-LMFАO.
 
Усі три Царівни за різних причин лягають спати "без задніх ніг", бо Царівна-Іа-Іа працювала весь день і на "автопілоті" рухається до ліжка, Царівна-Диван не зрозуміла, чому втомилася, але втомилася, Царівна-LMFАO теж втомилася, бо "тусила" всю ніч.

Стиль:

Часто Втомлені Царівни лягають спати, ігноруючи спонжик та рідину для зняття макіяжу.

Це означає, що протягом дня (навіть не торкаючись обличчя пальцями) ваша шкіра отримала свою дозу бруду (пилу, макіяжу, тощо).

Втомлена Царівна 100 LVL може навіть намастити себе класним нічним кремом (прямо на неочищену шкіру). 

Сон:

Сон Втомлених Царівн зазвичай триває від 30 хвилин до 3 годин. Звичайно, ігноруються часи "краси" з 21-00 до 00-00, під час яких деякі філософи рахують годину за дві. За цей період часу відбувається оновлення організму. 

Результат:

Втомлені Царівни досить непогано приводять себе до ладу зранку.

Вони активні та позитивні (хіба Царівна-LMFАO трохи не в строю, бо клуби, танці, хлопці, віскі.. ну ви мене зрозуміли).

Енергії вистачає надовго, але іноді організм самостійно вмикає "сплячий режим". Кофеїнові напої виправляють ситуацію і все начебто нічого. Але організм отримує негативний стрес.

Знаєте, як буде виглядати в сорок років Втомлена Царівна? Ніяк: матиме вигляд нещасної дами із зайвою вагою та неприємною на дотик шкірою.

Рецепт:

Хочете почувати себе у 40 років на 20? Починайте вже зараз будувати режим сну (головне зачепити години з 21-00 по 00-00 і у сумі мати 6-8 годин на нічний відпочинок) та піклуватися про свою зовнішність (очищення шкіри, правильно підібраний крем для обличчя і т. д.).
 
Коли в мені прокидається Втомлена Царівна я все рівно повзу до ліжка через ванну кімнату.

Мене рятує пінка для очищення шкіри обличчя та шкіри навколо очей від Білого мандарину (це не реклама, це просто одна з небагатьох пінок для лінивих), нічний крем та крем навколо очей.

10 хвилин - і на ранок я не почуваю себе жалюгідною.

До речі, ще одна чудова пінка, яка очищує шкіру обличчя та шкіру навколо очей, фірми Apivita. Єдиний мінус - космічна ціна.
 

2. Царівна "на відмінно"

Що занадто, то не корисно! Чули про таке? А от Царівна "на відмінно" не чула. 

Стиль:

Ця пані розтягує ритуал підготовки до відпочинку на годину (у кращому випадку). Скрабик, маска, глиняна маска, сироватка, вмивання настояною на травах водою, масаж Vіbroskin Mini, нанесення крему А, крему Б, крему В.... Після таких процедур так і хочеться, мабуть, почути, "Молодець, сідай, всім 4 тобі 5!". А ні. Чому?
 

Сон:

Тут два варіанти. Якщо Царівна "на відмінно" за декілька годин вгамується, то спати може лягти якраз у період з 21-00 до 00-00. Якщо ні - то тут як пощастить.

Результат:

На ранок шкіра виглядає втомленою. Можуть виникнути висипання, набряки. Хочете мати шкіру як у запраного улюбленого бабусиного светра? То повторюйте стиль Царівни "на відмінно" ще й зранку. Ефект гарантовано!

Рецепт:

Мені одного разу вистачило побути у шкірі Царівани "на відмінно". І мені не сподобалося... Скраби/ маски/ масажери - класна річ, особливо якщо вони правильно підібрані. Але все це щодня - безглуздо! Візьміть календар та розпишіть собі ваші улюблені засоби по черзі. 

3. So Natural Царівна

Її підвіконня зеленою плямою виділяється на фоні 150-ти інших квартир. У горщиках весь рік можна знайти трави, спеції, бамбук, алое, каланхое, чері та паросток фініка, котрий щойно почав пускати корінці. Хто вона, ця дивовижна жінка?

Знайомтеся - So Natural Царівна. Девіз пані - "Тільки натуральне!". І це чудово, якщо все, що виросло на підвіконні, використовується при приготуванні різних страв. Інша річ - це експерименти з хендмейдом для шкіри обличчя.

Стиль:

So Natural для щастя потрібні овочі, фрукти, курячі яйця, кефір, мед та мережа Інтернет. 5 хвилин - і дивовижна маска для обличчя готова (головне - натуральна!!). Поки Царівна молода і за умови правильного "чаклування" над інгредієнтами наслідків може і не бути. Але чим старша Царівна стає, тим має бути безпечнішим, уважнішим та професійнійшим догляд за обличчям. Професійно - не означає, що у засіб "намішають" бозна-що.

Зараз кожна з нас має можливість почитати етикетку, вивчити виробника і з’ясувати для себе, чи є засіб безпечним для споживання. 

Сон: 

So Natural Царівна спить багато, бо вона дуже правильна. Але іноді дрімає до останнього, що теж не є корисним: спати по 12 годин на вихідних може і "натурально", але будь-який лікар порадить вам триматися в межах 6-9 годин.

Результат: 

Як в лотереї. Якщо So Natural Царівна намішає все вірно, продукти відповідатимуть усім показникам якості, а інгредієнти не викликатимуть алергічної реакції на шкірі. Проблема So Natural Царівни у тому, що якщо експеримент не вдасться, знову почнуться експерименти. Бо So Natural Царівна азартна. Особливо влітку, коли стільки овочів, фруктів, трав.

Рецепт:

Жила як So Natural Царівна цілий місяць. Пройшла все - від охолоджуючих льодяників з ромашкою для шкіри обличчя, до огіркових масок та збитих блендером вершків із додаванням у суміш різних масел. Кращим другом на той час був старий добрий Лоратадин. Експерименти зупинилися після того, як проконсультувалася з лікарем. Вона мені порадила про всяк випадок тримати вдома воду, настояну на листях троянди (придбаної в аптеці). Так ось, коли в мені загострюються So Natural відчуття, згадую про ту водичку. І вам раджу знайти свій So Natural засіб (один) і бавитися ним час від часу.

4. Царівна з Мінфіну

Ви ще не встигли відреагувати на смску від makeup.com.ua, як вона вже скуповує товар за акційною ціною. Ви хотіли тональний засіб від Шанель зі знижкою у 30%, вона забрала останні дві баночки. Собі.
Знайомтеся - Царівна з Мінфіну.

Стиль:

Царівна з Мінфіну закодована на знижку. Вона вміє рахувати гроші, відкладати їх та раціонально підходити до покупок. Якщо піймає хвилю знижки у 50% (10, 20, 30%), мчить за засобом і часто замість одного купує п’ять (на потім).

Сон: 

Царівна з Мінфіну рахує не лише гривні, а й години. Тому скільки спати вона знає. Але іноді, коли натрапляє на кодове слово, може серфити Інтернетом до ранку полюючи на креми зі знижкою.

Результат: 

Знижка це чудово. Такий хід магазину дозволяє нам заощаджувати. Якщо це Чорна п’ятниця, наприклад, то можна придбати улюблений засіб ще й з нормальним терміном придатності. Якщо знижка виставляється на товар, якому "жити" місяці два замість 24, то до нього потрібно відноситися уважно. Дехто не зважає на термін, а дарма.

Тепер уявіть ситуацію - у вас 5 кремів дял шкіри навколо очей, яким "жити" місяць. Будете його використовувати, ігноруючи кінцевий термін використання - можете отримати алергію. Отже, доведеться витрачати гроші для лікування своєї шкіри. Цей факт Царівна з Мінфіну часто ігнорує.

Рецепт:

Звичайно, і таке я пройшла. Тут варіант один - слідкувати за улюбленим продуктом і, перш ніж бігти за ним керуючись знижкою - 50 %, не лінуватися, а вивчити уважно етикетку та термін придатності, і тільки після цього обдумати, чи варто купувати продукт зі знижкою та чи потрібен він у кількості 3-5 штук.

5. Царівна подруга Ховарда Тіма

У Царівни подруги Ховарда Тіма є хлопець, у якого є один-два креми для обличчя. Чому б не використати ці засоби для обличчя і собі? 

Стиль:

Спочатку їй сподобався запах, потім - етикетка, потім один раз спробувала, і понеслося! Далі Царівна подруга Ховарда Тіма розказує всім, як вона тихенько використовує засоби коханого, бо шаленіє від запаху. Мабуть, запах - це головне, що притягує Царівн до продукції, призначеної для чоловіків. Іноді, чоловічі засоби по догляду асоціюються із чоловічою сорочкою (або футболкою). 

Сон: 

У Царівни подруги Ховарда Тіма звичка не тільки використовувати засоби для обличчя коханого, а й підлаштовуватися під його сон. Це звучить приблизно так: "Ми з коханим дивилися до дванадцятої ночі футбол, а потім лягли спати".

Рецепт:

Так, ви крута команда. Ви разом бігаєте зранку на стадіоні, вболіваєте за Національну збірну з футболу в одному з київських (львівських, вінницьких...) пабів та маєте однакові футболки "Мій Король" - "Моя Королева" (Family Look - це класна річ, до речі!). Але використовувати крем коханого для свого обличчя... Тільки за умови, що вам лікар прописав. Або можна купувати універсальний засіб для всієї родини. Багато фірм пропонують варіанти універсальних гелів, кремів, шампуней тощо. Цей варіант досить непоганий.

Особисто у мене на лобі ванільним кремом написано що я - Жінка. 
І це нормально, бо від нас, Жінок-Царівн, має пахнути карамеллю чи трояндами, а не бергамотом, лаймом чи Девідом Бекхемом.

Пані, будьте уважними до своєї бездоганної, красивої шкіри! Бережіть її, піклуйтеся про неї! Нехай ваші ритуали перед сном приносять тільки радість вам та вашій шкірі! Вершки на ніч необхідні кожному її міліметру, тож пестіть її (але в міру).

Фото з відкритих джерел Інтернету
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше