Ванна кімната майбутнього у стилі hi-tech

13 квітня 2017
Єлена Нікуліна
З роками hi-tech трансформувався, вбирав у себе контекст різних дизайнерських напрямків і думок, але зберіг первісні ідеї - функціональність, мінімалізм, глянець і світло. Він ефектно втілюється в просторих вітальнях, спальнях і кухнях. Але найдоречніше легкий та чистий hi-tech сприймається у ванних кімнатах. Останні новинки побутової техніки, футуристична сантехніка і спокійна, невідволікаюча обробка зроблять вашу ванну місцем відновлення сил і знаходження гармонії. 
 

Домінування сірого

Для hi-tech характерні нейтральні або холодні кольори. Найчастіше зустрічається сірий і його 50 відтінків. Він імітує бетон, камінь, метал, труби та інші атрибути стилю, що вийшов з промислового кварталу.

Варіанти забарвлення - від ніжно-сріблястого до антрациту. Наповнення характерним для стилю кольором може здійснюватися як за рахунок обробки або меблів, так і за допомогою побутової техніки. Присутність сірого може бути тотальною, фоновою, а може ховатися у деталях: металевих елементах, декоративній кам'яній кладці або предметах декору.
 
Наприклад, пральна машина Freggia в актуальному відтінку "алюміній" доповнить концепцію функціонального інтер'єру та зробить свій внесок у звичну кольорову гамму.

Проста геометрія

Hi-tech - аскетичний, з простими формами й строгою геометрією. Меблі повторють кольорову гамму стін, таким чином, зливаючись з простором. Єдине, що видає її, - хромовані ручки. Функціональність передбачає багатозадачність меблів, достатню місткість при невеликих габаритах. Дерево може доповнити холодний інтер'єр, але не дайте йому стати головним гравцем.
 


Футуризм

Футуристичність не обов'язкова риса стилю hi-tech, але з нею він стає змістовним і цікавим. Прогресивні та незвичайні змішувачі, раковини і душові кабіни створюють ілюзію присутності на космічному кораблі, передають вітання з майбутнього.
 

Веселка світла

Порожнечу, яка може утворитися у hi-tech ванній через нестачу декору, найкраще заповнити світлом. Освітлення повинне бути різноплановим, одним стельовим світильником тут не обійтися. Він потребує пари, якою для нього стане приховане підсвічування або композиція зі спотів. Посилити ефект допоможе світло всіх можливих кольорів веселки, яке або стане барвистим акцентом, або буде змінюватися від настрою.
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше