В Україні створили поліцейську академію

10 липня 2017
UAPOST.US
В Україні створили академію, яка щорічно випускатиме 1000-1200 поліцейських. За інформацією прес-служби Нацполіції, відповідний наказ підписав голова відомства Сергій Князєв.
 
uapost.us
 
За словами глави Нацполіції, основною метою створення поліцейської академії є зменшення кількості "бездушних, малоосвічених, незацікавлених у кінцевому результаті та невмотивованих працівників поліції".

"Основна мета: хочеш стати офіцером поліції – послужи патрульним, прояви себе, зрозумій, що це твоя професія. Поліцейський за покликом серця, а не за вмовляннями батьків та друзів", – наголосив Князєв.

Поліцейська академія Національної поліції України розташовуватиметься у Києві на вулиці Народного ополчення, 9. Перший набір складатиме 500 осіб. Пізніше кількість кандидатів збільшать до 1000-1200.



Випускники зможуть працювати патрульними або на інших рядових посадах, крім деяких специфічних підрозділів. За бажанням та за наявності професійних якостей у патрульного з 1-3-річним досвідом, його можуть рекомендувати для навчання у вишах системи МВС.

(via)
UaPost
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Жорсткі топери: з якого матеріалу виготовляються та кому підійдуть
Якщо ваш диван з часом пом'якшав та деформувався, ви стали відчувати дискомфорт під час сну та перестали висипатися, не поспішайте з ним прощатися. Розгляньте можливість купівлі жорсткого топера, здатного повернути дивану колишній комфорт та зручність.
Читати більше