В Україні пройде перший освітньо-танцювальний табір за участю провідних хореографів світу

29 червня 2016
Daria Diukarieva
З 4 по 11 липня в Києві відбудеться перший міжнародний освітньо-танцювальний табір ATMOSPHERE DANCE CAMP, який збере на трьох тренувальних майданчиках найкращих хореографів світу.

Впродовж семи днів усі любителі танців і професійні танцівники матимуть змогу відвідати 98 майстер-класів за основними танцювальними напрямками: Contemporary, Modern, House, Hip-hop, Jazz-funk, Krump, Waaking, Dancehall, Vogue. Головними тренерами в ATMOSPHERE DANCE CAMP стануть 25 хореографів зі світовими іменами з Бельгії, Великобританії, Іспанії, Австралії, Словенії, Німеччини, Франції, Росії та України. Всі практичні майстер-класи супроводжуватимуться теоретичними воркшопами, на яких хореографи ділитимуться своїми секретами майстерності у тому чи іншому танцювальному напрямку.

"Ідея організувати майстер-класи з провідними світовими хореографами виникла вже давно, але ми хотіли не просто зробити черговий "конвеєр" танцювальних майстер-класів, а дати змогу початківцям та професійним танцюристам отримати сильну практичну і теоретичну танцювальну базу. Так народився ATMOSPHERE DANCE CAMP, який на сьогодні є першим освітньо-танцювальним проектом в Україні", – розповідає ідейний натхненник і організатор ATMOSPHERE DANCE CAMP Костянтин Коваль.

До речі, головними організаторами освітньо-танцювального табору виступили: один із фіналістів третього сезону шоу "Танцюють всі", хореограф шоу "Майданс" і практикуючий педагог-хореограф Костянтин Коваль, керівник творчого проекту інклюзивної освіти для альтернативних геніїв "GOPALA" Анна Матушкіна, а також виконавчий директор всеукраїнської асоціації "Платформа сучасного танцю" Олена Рожкова.

Організатори танцювального кемпу обіцяють, що, крім воркшопів, у рамках тренувального тижня, вони спільно з навчальною платформою для хореографів і танцівників TOPPING DANCE проведуть он-лайн лекції, присвячені танцювальній культурі в Україні. Її спікерами виступлять Євген Карякін, Крістіна Шишкарьова, Артем Spitfire, Олена Пуль, а також Костянтин Коваль. Перше заняття стартувало вже 18 червня.

"Ми справді спробували зібрати першокласний склад і хореографів, і спікерів он-лайн-школи, що, безсумнівно, допоможе розвитку і становленню початківців та професійних танцівників в нашій країні. ATMOSPHERE DANCE CAMP – це масштабний проект, покликаний допомагати вдосконалювати танець на території України, готуючи, таким чином, майстрів танцю світового масштабу", – зазначає Ганна Матушкіна, один із організаторів ATMOSPHERE DANCE CAMP.

За її словами, формат танцювального табору був обраний не випадково. Адже, крім навчання, в рамках тренувального тижня заплановано також проведення ще кількох заходів. Наприклад, кастинги в провідні танцювальні команди країни – Apache Сrew, Red Fox та KDT, а також майстер-класи для дітей-сиріт та інклюзивні заняття для дітей з аутичним спектром розвитку.

"Наша країна має багато талановитих хореографів і танцівників, однак на сьогодні рівень танцювальної культури і матеріально технічної танцювальної бази фактично тримається на ентузіазмі танцювальних шкіл України. Відвідуючи численні фестивалі та майстер-класи з командою RED Foxes, ми завжди мріяли про захід світового рівня в Україні, - розповідає Олена Рожкова, один з організаторів ATMOSPHERE DANCE CAMP. - Для організації табору ми вибрали найсучасніший майданчик Києва, в якому є комплекс всіх послуг від 4-х зіркового готелю Ramada Encore та залів в Атмосфері до місць для комфортного дозвілля. Ми очікуємо, що учасники табору, які приїдуть зі Швеції, Іспанії, Голландії, Німеччини, Чехії, Латвії, Білорусії, Росії, Польщі, Казахстану, Хорватії, Словаччини та Бельгії, будуть приємно здивовані рівнем та якістю ATMOSPHERE DANCE CAMP".

Більше інформації можна знайти тут.
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше