Унікальні стародавні фото українців

31 серпня 2016
UAPOST.US
На сторінці у Flickr німецький колекціонер Вольфганг Віггерс оприлюднив унікальні українські стародавні фото. Вони зроблені приблизно у 1920-х рр. на території Івано-Франківщини, Рогатинський район. Про це повідомляє Slavpeople.com.

До добірки входить близько 20 фотографій. "Фотографії були зроблені, я думаю, у 1920-х рр., коли Галичина входила до складу Польщі", –  розповідає пан Вольфганг.
 
uapost.us
 
Хто є автором фотографій – невідомо, але сам колекціонер зазначає, що підписи на звороті деяких фото зроблені німецькою мовою. Приміром, на одній фотографії, де зображена жінка, йдеться: "Мені подобається її меланхолійний вираз обличчя, в ній є щось величне".

Пропонуємо Вам ознайомитися з деякими фото зі стародавньої колекції.
 
Повний перелік фото можна переглянути тут.

(via)
UaPost
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше