Український стартап зібрав 90 тисяч доларів за одну добу

3 лютого 2017
UAPOST.US
Український стартап Jollylook запустив кампанію збору коштів на Kickstarter з ціллю зібрати 15 тисяч доларів на виробництво фотокамер для миттєвих знімків, але вже через добу результати перевищили будь-які сподівання, стрибнувши до цифри 90 тисяч доларів.
 
uapost.us

Jollylook – розкладний фотоапарат, виготовлений повністю з переробленого паперу та картону. Жодної електроніки – тільки папір, пара лінз і міні-картриджі для отримання миттєвих фотографій.

Компактний, з вінтажним дизайном, у вигляді акордеону, пристрій може бути як чудовим сувеніром, так і іграшкою для дітей. Один картридж дозволяє отримати 10 аналогових знімків, кольорових або чорно-білих. Картриджі від Fujifilm можна змінювати скільки завгодно разів.

Це також екологічно чистий продукт – виробники запевняють, що використовують менше матеріалів, ніж в упакуванні нормальної фотокамери. Корпус фотоапарата, витримка і діафрагма виготовлені зі щільного паперу і ламінованого картону. За словами розробників, камера настільки ж "небезпечна" для навколишнього середовища, як бананова шкірка.

Коштує пристрій усього 35 доларів, і користуватися ним можуть як дорослі, так і діти.

Кампанія збору коштів триватиме до початку березня. Випуск продукту запланований на червень 2017 року.

(via)
UaPost
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше