Український проект завоював нагороду на фестивалі реклами "Каннські леви"

22 червня 2017
Korol Volodymyr
На Міжнародному фестивалі реклами "Каннські леви" український соціальний проект Ukraine Witness отримав бронзового лева в категорії Lions Entertaiment. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив засновник і член правління Українського кризового медіа-центру (УКМЦ) Геннадій Курочка, а також один із учасників проекту. Він зазначив, що це перша нагорода з "Каннських левів" для України і вона має величезне значення для всього рекламного ринку країни.
 
"Для мене і моєї команди цей Бронзовий Лев - навіть більше, ніж Гран-прі. Тому що для української рекламної та піар-спільноти це - прорив. Ми нарешті розірвали замкнуте коло, яке багато років не давало нам піднятися вище шорт-листа. З іншого боку, я вважаю, що сьогодні Бронозовий Лев для нас краще, ніж золото, тому що Гран-Прі або Золото - це наче фінальна точка, а так нам є куди прагнути", - заявив Курочка в коментарі Reklamaster.


 
Він також додав, що якби не деякі технічні проблеми, які не дозволили команді реалізувати ідею в повній мірі, робота завоювала б золото. "Ми представляли тут рекламне співтовариство України, і ми показали цій спільноті, що сьогодні все можливе. Головне значення цього Лева в тому, що ми переконалися: Україна може конкурувати на рівних з титанами рекламно-комунікаційного світу", - підкреслив Курочка, додавши, що роботи українців не гірші, ніж ті, що отримали гран-прі та "Золотих Левів", однак потрібно ще навчитися доводити ідеї до кінця і підняти рівень їхньої реалізації.
 

 
Ukraine Witness - це меморіальна кампанія УКМЦ, присвячена 75 річниці трагедії в Бабиному Яру.
 
На думку Курочки, привезений в Україну бронзовий "Лев" буде мотивувати ринок - і це його головне значення.
 
"На українському рекламному ринку все піде по-іншому. Зникне невпевненість, наш споконвічний "комплекс меншовартості". У наших креаторів з'являться нові стимули і цілі. А це в корені змінить ситуацію на ринку", - вважає він.
 
Цього року в шорт-лист Каннського фестивалю увійшли дві роботи від українських агентств: BBDO Ukraine і ISD Group.

(via)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше