Український комікс "Троє проти зла" вийшов на Спільнокошт

20 вересня 2017
UAPOST.US
Перша частина пригодницького коміксу на 130 сторінок про підлітків, телепорт, злих демонів та Сихів вийшла на Спільнокошт.
 
uapost.us
 
Автори хочуть зібрати ₴25 тис. для друку 1000 примірників. На даний момент, їм залишилося зібрати майже 4 тисячі за 31 день.

Події коміксу відбуваються у світі, який створювали на основі українських казок і міфології.

Все починається у Львові на Сихові (один зі спальних районів міста). Злі демони викрадають одного з підлітків та втікають через телепорт у паралельний світ.



Як зазначають автори, вони вигадали легку, сатиричну та сповнену неймовірних пригод історію, яка зможе зацікавити та привернути увагу до жанру українських мальований історій.

"Так читачі зможуть відкрити для себе велику кількість українських коміксів, котрі зараз активно видаються в Україні", - вказано на сайті Велика Ідея, де збирають гроші.

Також важливим є те, що автори планують перекласти цю історію на інші мови.

UaPost
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше