Український бренд, який за допомогою ресайклінґу, робить довкілля чистішим

Не поспішайте викидати. Поступово людство йде до свідомого споживання. Це приводить до того, що вже використаним речам можна дати нове життя. 

Саме в такий спосіб з'явився цілий напрямок — ресайклінґ. Мова йде про процес переробки відходів у цінну вторинну сировину, з якої можна створювати нові речі. 

А ось всесвітню популярність йому надали дизайнери, створивши нові колекції одягу. Вражаючим прикладом є бренд H & M. Компанія створила нову колекцію на базі старих речей із секонд-хенду. 

Якщо вірити статистиці, модна індустрія — другий забруднювач навколишнього середовища в світі. Сильніше шкодить природі тільки нафтогазова промисловість. У глобальному звіті Міжнародного енергетичного агентства кажуть, що фешн-індустрія виробляє більше 5% від загальносвітової кількості викидів вуглецю. Сьогодні все більше людей як у світі, так і в Україні переходять на відповідальне споживання, з'являються екологічні бренди.

Сьогодні UaModna розповість про один із неймовірних брендів, який підтримує ресайклінґ та zero waste (намагання мінімізувати відходи задля збереження навколишнього середовища).

Ба більше, Andywatch — це не тільки про користь, а ще й про красу. Бренд займається виготовленням годинників. 

Власники кажуть, хочуть підкреслити, що тренди — це не лише про моду — це й про користь для природи. 

Саме тому з 1 квітня по 31 травня Andywatch проводить акцію під назвою #timetosaveplanet. Суть її полягає в тому, що можна принести їхні старі годинники або будь-які інші годинник і отримати 50% знижку на новий!

"Спостерігаючи за нашими покупцями, ми помітили таку тенденцію: на одному годинникові

більшість  людей не зупиняється", — кажуть представники. — З кожним сезоном або виходом нової колекції годинників наші клієнти хочуть освіжити образ стильним аксесуаром. Часто буває, що річ НЕ вийшла з моди, а просто забруднилася або елементарно набридла. Ми вважаємо, що всі наші вироби мають шанс на переродження".

Наручний годинник зроблено з величезного асортименту матеріалів. Він може містити різні метали — м'який або твердий пластик, натуральну або штучну шкіру, скло. Годинник має багато маленьких деталей, більшість з яких не особливо цінні.

У результаті важко дійсно переробляти годинник. Проте існує безліч способів утилізації деяких старих деталей годинників, або повторного їхнього використання. Як бренд, який пропагує дбайливе ставлення до природних ресурсів, найперше Andywatch хочуть підняти питання правильної утилізації батарейок, оскільки всі кварцові
годинники працюють саме на таких елементах живлення, а це найшкідливіший видатковий матеріал.

Кожна пальчикова батарейка забруднює близько 20 метрів квадратних землі і 400 літрів води, у наручному годинникові звичайні батарейки з меншим вмістом шкідливих речовин, але такі ж небезпечні.

"Принось до нас не тільки свій годинник по акції #timetosaveplanet, але і будь-які батарейки для правильної утилізації, — закликають представники. — Бути свідомим споживачем може кожен, не будь байдужим!"

Усі принесені наручні годинники будуть розбиратися на складові і відповідно перероблятися.

У Аndywatch глибоко переконані, чим більше людей будуть піднімати наявну проблему забруднення планети, виробляти менше відходів і використовувати більш довговічні речі, тим вищим буде рівень екосвідомості всього людства.

Тому, купуючи годинники цього бренду, ти не лише матимеш стильний аксесуар, а й допоможеш зберегти довкілля. Будь у тренді, та не будь байдужим.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше