Українські сервіси, які стануть у нагоді у передчас новорічних свят

24 жовтня 2016
Nataliya Podgornaya

Перше питання: "Що подарувати?" 

Першим йде день Святого Миколая. Тому буде актуальним розпочати саме з подарунків. Адже на них очікують як малі, так і дорослі. І під подушку 19 грудня не заглядає хіба що лінивий.

Чудовий, як на мене, сервіс підписки на щомісячну "розумну" коробочку Smart Box for Smart People (www.facebook.com/smartboxforsmartpeople), де ви знайдете 2-3 книги, щось мотивуюче, корисне з канцелярії та солодощі. Коробочки тематичні: є для дорослих, дітей, корпоротивні та індивідуальні. 
 
В жовтневій наповненням було: книжки "Вулічний кіт на ім'я Боб" Джеймс Бовен (укр.мова), "Великий Ґетсбі" Френсіс Скот Фіцджеральд (рос.мова), "Осінь нелюбові" українського автора Тетяни Лебедєвої (рос.мова), 2 квитки на виставу "Ромео та Джульєтта" в театр ім. І. Франка, стікери-закладки, простий олівець, веселий ковпачок на олівець у вигляді парасольки, цікавий ластик у вигляді брюсельської капусти, шоколадні цукерки, листівка. Сайту щу немає. Сервіс є у фб (див.вище) та інстаграмі. Знайти можна за хетегом #smartboxforsmartpeople. 

Зараз сервіс розігрує квиток на семінар Майлза Дауні (гуру в сфері бізнес-коучінгу), вартістю 5 тис. грн серед тих, хто придбає коробочку листопада. 
 
Чоловіча коробочка: 2 книги, віскі, бокал для віскі, кола, сир, шоколад.

Для дівчини, яка щойно стала мамою: книга для мами та казки для малечі, іграшка, солодощі, сік-смузі, формочка для капкейку, листівка.

В дитячу входять книжки, розмальовки, набори для творчості та інші речі, спрямовані на розвиток дитини.

Вартість коробочок від 350-600 грн.

Наступне питання: "Як встигнути з домашніми справами?" 

Рекомендую сервіс, що допомагає у вирішенні побутових та бізнес задач - kabanchik.ua.

Є будь-яка категорія та адекватна ціна на послуги. Потрібно поприбирати? Хочеться Новий рік зустріти в ідеально прибраній квартирі? Або ж зламалась техніка і ви не знаєте, до кого звернутися. Чи на роботі хочете накрити стіл з приводу Дня Народження. Хочеться, щоб гарно і вкластися в бюджет?  Сервіс містить рейтинги, відгуки та коротку довідку про виконавця завдання.
 
Як знайти спеціаліста? Ви просто заходите на онлайн-сервіс, пишете, що необхідно зробити, встановлюєте ціну за роботу та чекаєте, поки хтось не відгукнеться на ваше завдання. Це займає від 10 хвилин. І вуаля - знаходиться потрібний спеціаліст. І не один. Вам лише варто ознайомитися з відгуками інших та обрати того, кому доручите свою справу.

Я користувалася клінінговими послугами: генеральне прибирання 300 грн за двокімнатну квартиру з миттям вікон, послугами кур'єра (за 50 грн забрати посилку та віднести за адресою), послугами електрика та сантехніка (250 та 200 грн за виїзд). Тож раджу. Як бачите, ціни доступні.

Є розділ "Організація свят", де ви знайдете все: від фотографа і аніматора до послуг музичного супроводу, ведучих та зірок. Дуже актуально до свят.

"Де відсвяткувати?"

Ми знаємо, щоб гарно відсвяткувати, потрібна хороша компанія. А де? - це вже додаткове питання. Але і воно потребує нашої уваги.

Пропоную не відкладати це питання на грудень, а вирішити чим скоріше. Оскільки усі гарні місцини бронюють завчасно. Зупиніть свій вибір на еко-готелях у Карпатах. Щоб атмосферно та душевно. На таких сервісах, як pokupon.ua та super deal у розділі "Туризм" ви вже сьогодні побачите багато пропозицій зі знижками на зимовий відпочинок.

Звертайте, будь ласка, увагу на те, що деякі комплекси та готелі відводять під новорічну ніч лише мінімальну кількість таких акційних пропозицій, тому, перш ніж придбати на сайті проживання зі знижкою, передзвоніть та поцікавтеся, чи є на потрібну вам дату номери по акції.
 

"З чого приготувати? Чим пригощати?"

Сервіс доставки продуктів з домашніх та фермерських господарств - Особистий фермер (fermergreen.com).
Є все, що душа забажає.

Для того, щоб зорієнтуватися:
рулет з індички з чорносливом 600 гр - 100 грн,
перепелиці 150 гр - 30 грн,
ніжне каре молодого ягнятка 500 гр - 129 грн,
котлети люля-кебаб 250 гр - 48,25 грн.
набір сезонних овочів та зелені з грядки - 34, 75 грн.

М'ясо, риба, птиця, делікатеси, молочні продукти, соуси, солодощі, овочі, фрукти, зелень, горіхи, квіти... 

Сервіс тільки відкрила для себе, ще не користувалася. Але можу сказати, що в супермаркеті не завжди ціна відповідає якості, а на базарі - якість - ціні. 
 

"Що вдягнути?"

Не зовсім сервіс, скоріше проект "Всі. Свої" - усі українські виробники одягу в одному місці. Одяг, взуття, аксесуари. Раніше прцювали раз на місяць. Зараз відкрився величезний магазин на 4 поверхи за адресою: Хрещатик, 27. З 10:00 - 22:00. Слова тут зайві. Йдіть, приміряйте, купуйте, насолоджуйтесь, підтримуйте вітчизняних виробників.  
 
Якщо ви знаєте сервіси, які полегшують життя вам, - будьте ласкаві, напишіть та дайте посилання на них у коментарях. Якщо стаття була корисною, - поділіться з іншими. Дякую!
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше