Українське радіо: Онлайн радіостанції українською мовою

6 квітня 2017
Annie
Онлайн ресурс kozakorium.com підготував добірку інтернет радіостанцій з усього світу, які ведуть своє мовлення виключно солов'їною.
 
Більше того, у левової частки з них в ефірах лунає тільки україномовна музика: рок, поп, фольк, техно – усе чого душа забажає. Тож підтримаймо наше!

Для прослуховування деяких радіостанцій можуть знадобитися Winamp або Windows Media Player. Завантажити програвачі можна на офіційних сайтах відповідних компанії або натиснувши на їх назви у даній статті.
 
Яскраве радіо – радіо з виключно українською музикою, цікавими і корисними програмами та гарним настроєм.

Країна ФМ – ще одне на 100% українське радіо, що веде мовлення в 11 містах та онлайн. Має багато актуальних програм, які не дозволять вам нудьгувати.

Радіо1.ua – сучасне, багатопланове та оригінальне – усе це про радіостанцію, засновником якої є Руслана Лижичко.

Є!Радіо – транслює популярні пісні укрїнською мовою в стилі рок, поп, хіп-хоп та денс. Велику увагу приділяє новим талановитим гуртам.

Молоде радіо – у цілодобовому інтернет-ефірі україномовна музика різних стилів та часів, легенди та молоді виконавці, яких ви не почуєте більше ніде.

Соловейко – музичне розважальне радіо про українську народну музику. Окрім фольклорних, народними засновники радіостанції вважають і авторські пісні, які з’явилися 100 і більше років тому.
 
lovelylife.in.ua​
 
UAРадіо – інтернет-радіо якісного україномовного контенту. В ефірі цілодобово звучить найкраща україномовна музика у жанрах: поп, інді-поп, рок, фолк, джаз та різноманітні об’єднання цих напрямків.

Radio SKOVORODA – перше україномовне мандрівне онлайн-радіо. Прогресивне, відкрите, незалежне, створене командою досвідчених медіафахівців нового покоління. Окрім української музики також звучать композиції найкращих виконавців з усього світу.

Радіо Домівка – засноване у Нью-Йорку; команда складається з небайдужих професіоналів з усього світу. Впродовж свого існування розвінчує міф, що українське – це виключно "шароварщина", нецікаве, низькоякісне та низькосортне, особливо у сфері музики та мистецтв.

УХ-Радіо – радіостанція веде мовлення 100% українською мовою. Музика – ukrainian top 100. Окрім музичних блоків в ефірі лунають місцеві новини, хіт-паради, розважальні, пізнавальні та вітальні програми. Протягом усього ефіру працює студійний пейджер.

РокРадіо – інтернет-радіо україномовного року, де практично весь ефірний час зайнято музикою, про яку більшість інших ресурсів "забуло", або просто ігнорує.

Воскресіння. Живе радіо – цілодобова інтернет-радіостанція, мовлення якої спрямоване на спілкування з аудиторією на будь-які теми, які цікавлять сучасну людину, але з позицій людини воцерковленої. Програмна політика не обмежується трансляціями богослужінь чи проповідями.

 
lovelylife.in.ua​
 
Radio Zabava – інтернет-радіостанція української діаспори в Понта-Гроса (Бразилія). Музичний формат- український поп, рок та народні пісні.

Радіо Промінь – українська державна радіостанція і другий канал національного радіо. За форматом — інформаційно-музичний канал блокового типу.

Всесвітня служба радіомовлення України – радіо знайомить зарубіжного слухача з усім розмаїттям політичного, соціально-економічного та культурного життя України.

Фест Радіо Забава – цілодобова радіостанція оригінального жанру. В основі музичної фонотеки каналу: коломийки, народні пісні, відомі світові шлягери на український лад в сучасній інтерпретації. Це українські весільні, застільні, ліричні пісні, актуальний для всіх поколінь гумор, море позитивної енергії.

Українське радіо Культура – це радіо, насамперед, для тих, хто любить музику, літературу, театр, кіно і прагне долучитися в ефірі до обговорення найширшого спектру тем за участю відомих діячів культури і мистецтва.

FM Галичина – цільовою аудиторією радіо є понад 2 млн жителів Галичини, однак, якщо ви мешканець інших регіонів України, то обов’язково спробуйте послухати його – вам неодмінно сподобається.
 
lovelylife.in.ua​
 
Радіо ГРАД ЛЕВА – православне українське радіо, яке не зосереджується лише на богослів’ї, але й здійснює також культурно-просвітницьку діяльність. Репертуар включає читання рядків Святого Письма, проповіді, розповіді про історію християнських свят та їхнє святкування, походження та зміст православних ікон, новини життя єпархії.

CRI Online – міжнародний сайт радіо Китаю, що з 2008 року веде своє мовлення українською. Тут ви знайдете програми про музику, культуру, спорт, а унікальний розділ "Вчимо китайську мову" збудовано так, що користувач зможе самостійно вивчати китайську.

Громадське радіо – незалежна "розмовна" радіостанція, яку можна чути в Інтернеті та в FM та УКХ-діапазонах в різних містах України. "Громадське радіо" щодня подає останні найважливіші новини, аналіз поточних подій, не профільтровані через інтереси влади, бізнесменів чи політиків.

Ера FM – українська недержавна радіостанція інформаційно-політичного спрямування. В ефірі звучить різноманітна та актуальна інформація — новини, аналітичні й тематичні програми, трохи музики. Станція транслює інформаційні програми українських служб Радіо "Свобода" та "Польського Радіо".

(via)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше