"Українське – модне!" - тренд, який варто підтримати

19 грудня 2014
Редакція
Незабаром настане новий 2015 рік, однак мода на українську національну символіку, жовто-блакитні кольори та оригінальні принти в українському стилі не зникає, а, навіть, навпаки - набирає обертів. Часом важко вибрати одну вподобану річ з усього різноманіття креативних дизайнів та варіантів.
 
Після нашої Революції Гідності все українське раптом стало дуже популярним, і не тільки серед наших співвітчизників. Багато туристів – гостей нашої країни із задоволенням везуть додому футболки із написом "I love Ukraine" чи іншою українською символікою, або ж сувеніри "з України" для друзів. Відповідно, збільшилась і кількість інтернет магазинів, котрі пропонують товари чи одяг з українською тематикою.

Та окрім стандартного патріотичного одягу (футболок, світшотів, чашок, екоторб, чохлів та інших виробів з тризубом, нашою національною вишивкою чи українським прапором), є ще багато майстрів та майстринь, які виготовляють українські прикраси й інші вироби в українському стилі або з українською символікою: віночки, коралі, персні, сережки, браслети, елементи декору інтер'єру, книги ручної роботи, рамки, листівки, український посуд і ще безліч усього з нотками української етнічної культури. Такий собі made in Ukraine від українських майстрів.
 
Нещодавно UA Modna, підхопивши модний патріотичний тренд, відкрила онлайн магазин UA Modna Shop. Окрім товарів з українською символікою, тут ви можете знайти різні цікаві предмети ручної роботи від талановитих українських майстрів, купити унікальні та ексклюзивні хендмейд вироби.
Адже головна мета UA Modna – популяризувати українське у глобальному світовому масштабі. А що може краще розповісти про самобутність нашого народу, як не демонстрація усіх наших талантів, які перерахувати просто неможливо.

До речі, якщо ти маєш, що показати світу, хочеш повихвалятись речами власного виробництва чи просто поділитись своїм креативом з іншими, ласкаво просимо до UA Modna Club ;)

Звичайно, багато хто може сказати, що патріотичний тренд – не більше, ніж неприкрита "показуха" і бездумне слідування моді. Однак, якщо задуматись, не така вже і погана тенденція. Люди, що вміють думати власною головою, свідомо роблять вибір у бік українського, розуміють, для чого носять одяг з українською символікою чи традиційні українські прикраси. Вони пишаються тим, що є частинкою цієї прекрасної нації, і не бояться заявити про це усьому світу.
 
А ті, хто просто слідує модним трендам, роблять фактично те ж, щоправда, не знаючи про це. Тим більше, що поганого в тому, що українське стало модним, і не тільки в нашій країні, але й по всьому світу. Про нас уже й говорити почали: не про закоренілі стереотипи, на кшталт сала і "частинки Росії". Почало змінюватись ставлення до українців, як до нації. Для тих, хто не робив цього раніше, нарешті настав час з гордістю сказати всьому світу "Я – українець!"

Більше того, цей тренд необхідно підтримувати, якщо вже у нас з'явився такий шанс. Адже хто популяризуватиме українське у світі, якщо не ми? Саме тому команда UA Modna також підготувала для вас кілька оригінальних речей в українському стилі, які доводять: українське – модне!

Сподіваємося, вам будуть до вподоби музичний герб, цвіркунець, милі котятка або ж стильні принти з українськими символами :) В UA Modna Shop ви можете знайти речі з українською символікою на будь-який смак: патріотичні футболки, світшоти з українською символікою, чашки та екоторби з унікальними принтами в українському стилі, які стануть чудовим подарунком до зимових свят для вас чи ваших близьких.
 
Доставка продукції здійснюється по всій країні, а також закордон у найзручніший для вас спосіб. Асортимент продукції постійно оновлюється, тому слідкуйте за новинами ;)

Ласкаво просимо до UA Modna Shop!

UA Modna Shop – інтернет магазин, де можна купити справжні дизайнерські патріотичні речі! 
   
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше