Українка вперше виступила з промовою на TED

12 квітня 2018
UAPOST.US

Українська журналістка та співзасновниця медіапроекту StopFake Ольга Юркова стала стипендіаткою програми TED Fellow. Ольга виступила 10 квітня з 4 - хвилинною промовою про проект StopFake, створений у березні 2014 року журналістами та фахівцями з інформаційних технологій. Ресурс був запущений для спростування дезінформації та російської пропаганди в питаннях анексії Криму і війни на Сході України. Наразі проект досліджує вплив пропаганди на Україну, Сирію, Туреччину, країни ЄС.

uapost.us

Програма TED Fellows підтримує глобальну мережу з понад 450-ти вчених, художників, активістів, підприємців, лікарів, журналістів та винахідників, які співпрацюють у різних галузях науки задля створення позитивних змін у всьому світі.

Рівно три роки тому Ольга разом з колегами презентувала проект у Northwestern University в Чикаго.

Репортаж про презентацію можна подивитися тут:

У 2015 році Ольга Юркова також завітала в студію UaPost для ексклюзивного інтерв'ю:

UaPost

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше