Українка створила новорічний дизайн для чашок Starbucks

11 листопада 2016
Редакція
Українка Анна Буччіареллі (Шинлова) створила новорічний дизайн для чашок Starbucks, використавши елементи петриківського розпису.

Про це українська художниця повідомила на своїй сторінці у Facebook.
 
hromadske.ua
 
"Мій дизайн для Starbucks тепер доступний у 75 країнах світу. Це честь — бути в Нью-Йорку з Робом Буччіареллі та 10 іншими талановитими художниками з усього світу, щоб відзначити офіційний запуск оновленого дизайну", – написала Буччіареллі.

Орнамент складається зі стандартних новорічних орнаментів: оленів, саней, засніжених будинків та ялинок.

Проте українка додала до прикрас ще традиційний український петриківський розпис, чим зробила дизайн привабливим та неординарним, та завдяки якому стала відомою.

Анна живе у Канаді. Її та ще 10 художників з усього світу запросили у Нью-Йорк, щоб відзначити офіційний запуск оновлених чашок Starbucks.

Джерело: hromadske.ua
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше