Українцями для українців!

17 листопада 2014
Редакція
Цього року національна символіка, синьо-жовті кольори та оригінальні принти в українському стилі особливо популярні, а їх різноманіття вражає і часом не знаєш, що обрати для себе!

Креативний дизайнер нашої веб-платформи Нінко створила колекцію ексклюзивних принтів від Ua Modna і вони просто чудові! Сподіваємося, вам теж сподобаються милі котята, цвіркун та музичний герб.

Ці дизайни в українському стилі створювалися для подяки доброчинцям, які будуть підтримувати проект Ua Modna на українському краудфандингу Biggggidea, який стартував вчора на їхньому офіційному сайті.

Футболочки ;)

Еко-торбинки :) 

Чашки :) 

Чохли-накладки :) 

Подушечки :)


Обмінюємо речі з чудовими принтами на підтримку проекту Ua Modna на українському краудфандингу Biggggidea! Ваша підтримка дозволить нам розвивати та покращувати функціональний бік веб-платформи!
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Христина Якимів Христина Якимів 19 вересня 2014
Але воно все гарнезне!.. А можна просто так придбати собі щось?
Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше