Українці започаткували в ОАЕ оригінальний бізнес

24 березня 2017
Олена Українка

Троє українців започаткували в ОАЕ сервіс типу Uber для яхт. Він називається CharterClick.

Хоч започаткований у липні, а запрацював він у грудні 2016 року, та уже встиг полюбитися багатьом жителям міста. Вражає простота використання сервісу: достатньо лише зайти на сайт стартапу, вибрати дату і час замовлення човна та ввести тривалість вашої поїздки.
 

uapost.us

Після цього користувач може ознайомитися зі списком наявних човнів, отримати технічну інформацію про кожен з них, можливість перевезення певної кількості пасажирів та доступні функції на борту.

Після вибору човна, все, що потрібно – це ввести деякі деталі та оплатити бронювання за допомогою кредитної картки. Ви отримаєте підтвердження і яхта чекатиме на пристані в зазначений час.


Простота використання сервісу робить його привабливим не лише для місцевих жителів, але й для туристів, адже вся потрібна інформація знаходиться на одному сайті, а потенційні перевізники – уже перевірені. CharterClick пропонує човни для будь-якого бюджету, починаючи від 300 і до 5000 дирхамів (1 дирхам - 0.27 дол.) на годину.

Кожен човен має власного капітана й екіпаж, а деякі надають легкі закуски та напої. Але якщо в день замовлення вас підвела погода, то сервіс пропонує змінити яхту або повертає кошти. 

(via)
UaPost

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше