Українці Light Balance посіли 3 місце на шоу "Америка має талант"

26 вересня 2017
UAPOST.US
Команда Light Balance з Дніпра завоював почесне третє місце за результатами онлайн-голосування мільйонів глядачів у фіналі конкурсу "Америка має талант".

Українці впевнено боролися за перемогу, дивуючи публіку на кожному етапі яскравим неоновим шоу із складною хореографією. Утім, перемогти у фіналі "Америка має талант" українським танцюристам не вдалося: вони посіли третє місце.
 


 
Цікаво, що хлопці вже не вперше беруть участь у талант-конкурсах. Раніше Light Balance дійшли до півфіналу на аналогічному шоу в Британії і стали фіналістами "Україна має талант-5".

Модель та актриса Хайді Клум, яка була членом журі талант-шоу в США, наголосила, що в української команди ще все попереду: "Це не буде кінцем для вас, хлопці. Як ви бачите, Америка вас любить, ось чому ви дісталися до третього місця".

(via)
UaPost
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше