Україна завела офіційний акаунт в Instagram

9 листопада 2016
Редакція
В України з'явився офіційний акаунт у соціальній мережі Instagram. Про це вчора повідомив офіційний Twitter-акаунт нашої країни. В акаунті поки що всього кілька постів і вже більше 3000 фоловерів, повідомлення в ньому дублюються українською та англійською.

Перший пост присвячений тому, як 11 українських військових піднімають прапор у звільненому Слов'янську. Решта - про красиві краєвиди з усієї країни: київські мости з висоти пташиного польоту, Білгород-Дністровська фортеця і т.д.
ain.ua
 
Акаунт поки не верифікований, але він ведеться офіційними посадовими особами декількох українських відомств. Цікаво, що акаунт з такою назвою вже був зареєстрований раніше, і отримати до нього доступ вдалося після переговорів з Facebook.

До речі, в червні цього року в Twitter з'явився акаунт України, верифікований самою компанією як офіційний. Акаунт ведеться англійською мовою.

(via)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше