Україна посіла перше місце в рейтингу легкості ведення бізнесу серед пострадянських країн

16 серпня 2017
Андрій К.
За останні шість років Україна досягла найкращого результату в рейтингу легкості ведення бізнесу Doing Business серед пострадянських країн. Про це повідомляє "Економічна правда" з посиланням на Financial Times.
 
ain.ua
 
За даними Світового банку, з 2010 року пострадянські держави поліпшили показник легкості ведення бізнесу, на відміну від інших країн. Financial Times зазначає, що дані Світового банку підкреслюють зусилля економічних реформ України та інших пострадянських держав, таких як Узбекистан, Білорусь і Казахстан.


 
У звіті не розглядався рівень "олігархізації" і "кумівства" бізнесу, а лише враховувалося становище малих і середніх компаній.
 
У Гонконзі, Південно-Африканській Республіці, Саудівській Аравії та Венесуелі показники, навпаки, погіршилися.

(via)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше