У Києві відбулась XVIІ міжнародна спеціалізована виставка "Всесвіт краси та здоров'я-2017"

11 квітня 2017
Редакція
22-25 березня 2017 року на території Міжнародного виставкового центру (Київ, Броварський проспект, 15) відбулася XVIІ Міжнародна спеціалізована виставка "Всесвіт краси та здоров'я".
 
Виставка надала можливість виробникам і постачальникам різних косметичних засобів, фахівцям, що працюють в індустрії краси та всім тим, хто піклується про наше здоров'я, налагодити контакти як з професіоналами, так і з широким колом кінцевих споживачів.
 
Відвідувачі мали можливість ознайомитися з асортиментом фітопродукції від українських виробників, яку можна об'єднати під девізом "Все найкраще від природи для здоров'я і краси". Це - якісна натуральна косметика, створена на основі натуральних рослинних компонентів без додавання продуктів тваринного походження і шкідливих синтетичних речовин, екологічна лікувально-профілактична косметика, зубні пасти, профілактичні бальзами, біологічно активні добавки та інші продукти.
 
Для шанувальників різних парфумерних композицій українські компанії приготували колекції жіночої та чоловічої парфумерії світових брендів вищого класу за доступними цінами.
 
Косметичні засоби для підтримки краси і боротьби з віковими змінами викликали інтерес навіть найвимогливіших відвідувачок. Протягом усіх днів роботи виставки вони могли отримати кваліфіковані консультації косметолога з ефективного використання професійної косметики.

На стендах була також представлена декоративна косметика для досконалого образу, розроблена із застосуванням новітніх досягнень косметичної промисловості.
Найкращі майстри перукарського мистецтва мережі, як завжди, демонстрували професіоналізм та індивідуальний підхід у створенні модних зачісок. А оригінальними стильними доповненнями до святкового вбрання або повсякденного образу стали авторські прикраси ручної роботи зі справжніх квітів і рослин, вінки з кришталем від українських дизайнерів і майстрів, різноманітні ексклюзивні аксесуари, представлені учасниками виставки.
   
Традиційно виставка "Всесвіт краси та здоров'я" пройшла одночасно з Міжнародною спеціалізованою виставкою "Весілля & Випускний бал". Це єдина подія такого рівня, яка об'єднує на одному майданчику найкращих вітчизняних виробників і постачальників у сфері весільної та вечірньої моди, організаторів свят, флористів та багатьох інших професіоналів, чиє покликання - створення незабутніх урочистих заходів.
 
Таке багаторічне сусідство двох виставкових проектів, присвячених красі, дозволило відвідувачам отримати максимум інформації про підготовку до будь-яких радісних подій, створення святкового образу і методи підтримки краси та здоров'я кожного дня.
 
Тож не пропустіть наступну виставку "Всесвіт краси і здоров'я-2018", яка відбудеться 20-22 квітня 2018 року. 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше