У Києві буде презентовано план культурного розвитку для України

9 грудня 2015
Редакція
У п’ятницю, 11 грудня, о 16:00 у DEC place (бульвар Лесі Українки, 23-б) міжнародні культурні менеджери розкажуть, чому варто відкривати сучасні арт-простори у маленьких українських містах, хто і як збирається перетворити українську Жмеринку на культурний центр і що в неї спільного із німецьким містом.

Чому українці перероблюють радянські столярні цехи на модні арт-хаби? Що таке децентралізація по-українськи і куди ми будемо їздити за новими враженнями через кілька років?
 
Під час заходу буде презентовано книгу "Дорожня карта – сталий культурний розвиток України".
 
Видання підсумовує багатомісячну роботу команди культурних менеджерів із України і Німеччини в рамках проекту "Культурно-освітня академія" Goethe-Institut Україна.
 
На презентації будуть присутні провідні міжнародні експерти у сфері культури та українські культурні менеджери. Ви матимете нагоду дізнатися найактуальнішу інформацію з втілення проектів в Україні, поговорити про міжнародні практики та їх вплив на Україну.
 
Коли: 11 грудня о 16:00.

Де: DEC Place, бульвар Лесі Українки, 23-б (вхід ліворуч від салону Bentley).


Детальна інформація на офіційній сторінці "Культурно-освітньої академії" www.facebook.com/kultur.partizipation
   
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше