ТОП-6 українських виробників меблів та декору

13 квітня 2016
Vita.
Великий будинок зі зручним плануванням і вишуканим інтер'єром - це заповітна мрія для багатьох людей. Ми з цікавістю розглядаємо яскраві фотографії в журналах з ідеями декору, і мріємо про те, що коли-небудь і у нас буде власна красива вітальня, затишна дитяча та простора їдальня... Проте необов’язково мати власний будинок чи квартиру з площею за сотню м2, адже навіть крихітну квартиру можна перетворити на справжній витвір інтер'єрного мистецтва.

Важливу роль у створенні стильного інтер'єру без сумніву відіграють текстиль і аксесуари. UaModna продовжує представляти вашій увазі підбірки цікавих українських брендів, котрі виробляють оригінальні меблі та предмети інтер’єру і допоможуть вам створити затишок у домі.

Artuastal

ArtUAstal займається виробництвом ексклюзивних художніх виробів, використовуючи новітні методи обробки матеріалів, такі як лазерна чи плазмова різка та класичні методи художньої ковки. Досвідчені дизайнери та майстри можуть реалізувати будь-які ідеї клієнтів. Металевий кавовий столик, цікавий годинник чи оригінальна панель стане яскравою деталлю у вашому інтер’єрі.
 

Butor System

Молодий український бренд, що створює прості але водночас незвичні та оригінальні меблі. Звичайно ж, найважливіший етап у створенні комфортної атмосфери в будинку – це вибір меблів. Тому бренд піклується про затишок і комфорт у кожному домі та старається, щоб їхні товари приносили ще й естетичне задоволення.

Засновники ретельно продумують концепти, проектують, а потім втілюють проекти в життя власними руками. Щоб в результаті отримати такий продукт, який буде радувати ваші очі та тіло. Креативні столи та табурети, зручні крісла та оригінальні лампи стануть безсумніву родзинкою у вашому домі.
 

CreArtis

Бренд пропонує ексклюзивні, творчі та функціональні варіанти подарунків авторського дизайну, які стануть креативною прикрасою особистого простору ваших близьких або вашого власного. Це може бути зручна поличка для ключів у вашу прихожу, гарненький набір контейнерів для зберігання продуктів на кухню, милий органайзер для зберігання прикрас та ще чимало різних корисних дрібничок, які прикрасять ваш інтер’єр. Всі вироби виготовлені вручну.
 

LAVD

Український бренд LAVD займається виготовленням виробів з в’язаного трикотажу. Такі пледи підійдуть для будинку, саду, пікніку, ресторану і ще для того, на що вам вистачить фантазії. Ретельно відібрана пряжа для виробництва пледів гарантує високу якість та довговічність, і все це за доступними цінами.
 

TEPLO

Унікальний бренд Made in Ukraine, який виготовляє декор та меблі ручної роботи. Вас зачарують своєю красою чарівний, ажурний килимок чи гарненькі чохли на пуфи, горщики, вази та інші речі, зв’язані поліпропіленовим шнуром, які чудово впишуться до вашого інтер’єру. А зручний органайзери для косметики та дрібних речей допоможе звільнити багато місця у вашій ванні.
 

Любо дорого

Любо дорого – молода і дуже креативна компанія з виготовлення килимків. Килимова доріжка вважається невід'ємною частиною інтер'єру в домі. Можете вважати, що ці традиції залишились в минулому та в будинках наших бабусь. Проте яскравий килимок ручної роботи від Любо дорого з різнокольоровими чи однотонними орнаментами допоможуть вам у створенні затишної домашньої атмосфери.
 
Тому перестаньте мріяти про стильний інтер’єр, познайомтеся з продукцією цих українських виробників та придбайте собі яскравий предмет декору.

До речі, зробити це ви зможете, завітавши цими вихідними, 16 і 17 квітня, на маркет "Всі. Свої. Дім та декор" за адресою м. Київ, вул. Десятинна, 12 з 10:00 до 20:00. Вхід вільний. 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше