Топ 5 стильних подарунків коханим до Дня Закоханих

До 14 лютого лишилося менше тижня, а це означає, що придбати подарунок варто якнайшвидше. Якщо ви з жахом згадуєте про цю подію, бо й гадки не маєте, "що", то ця стаття - ваше спасіння.

День Святого Валентина - найпопулярніше свято у закоханих. Кожен ставиться до нього по-своєму і розраховує на свій бюджет. Сьогодні ми поговоримо про подарунки, які зможуть дозволити собі всі.

Картина


Шалено красиві картини, від сучасних українських художників з вишуканим смаком можна знайти на платформі Artelect. Всі картини проходять модерацію арт-експертами на справжність та важливість. Тому ви 100% придбаєте лише оригінальні та унікальни твори.

Ціна - від 400 грн.
Де купити - artelect.com.ua

Аксесуар "Серце"


Аксесуар, який можна використовувати як підставку під телефон або свічник, дуже підходить за змістом до свята.

Ціна - 300 грн.
Де купити - UaModna Shop

Подушка


Кумедні подушки на будь-який смак. Можна підібрати у формі сердець, хмар або різних тваринок - зайців, хом'яків, котів, собак, слонів. Дуже цінний подарунок для дівчат та хлопців, які цінують затишок.

Ціна - 349 грн.
Де купити - papadesign.com.ua

Метелик


Подарунок з категорії "Для нього". Доповнить образ будь-якого джентльмена, котрий поважає себе. Ціни на такий подарунок приємно вас здивують - є аксесуари від 80 до 600 грн. Також величезний вибір тканин і забарвлень: як однотонні, так і з принтами; як світлі, так і темні.

Ціна - 360 грн.
Де купити - tie.com.ua

Білизна ручної роботи


Будь-яка жінка знає, що красивої нижньої білизни не буває багато, тим більше, якщо це білизна ручної роботи. Від такого подарунку буде в захваті кожна дівчина. Це безпрограшний варіант.

Ціна - 450 грн.
Де купити - laceup.com.ua

Скретч постер "Cinema Edition"


Що всі закохані обожнюють робити разом? Правильно, дивитися кіно! Цей подарунок допоможе зробити ваші перегляди інтерактивними. Є два види таких постерів - фільми 20-го і фільми 21-го століть. Після перегляду стрічки ви зможете стерти з неї скретч шар і поставити йому оцінку.

Ціна - 350 грн.
Де купити - UA Made
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше