ТОП-5 подарунків для ваших близьких

23 грудня 2016
Олена Українка
А ви вже купили новорічні подарунки вашим близьким? Якщо це питання все ще залишається для вас відкритим, подивіться нашу добірку. Ми зібрали цікаві ідеї для подарунків, які допоможуть створити домашній затишок цією холодною зимою.

Ключниця з дерева


Такі дерев'яні "будиночки" не тільки допоможуть підтримувати порядок, але й стануть прикрасою для вашого передпокою або спальні. Цей органайзер може стати в нагоді не тільки для ключів, а й для зберігання каблучок, сережок та інших дрібниць. Замовити таку ключницю можна на сайті бренду.

Плед Ohaina


В'язаний плед з м'якої пряжі зігріє в холодний зимовий вечір. Вовняний або бавовняний, з візерунком чи однотонний - вирішувати вам. Під таким пледом буде затишно і дивитися різдвяні фільми, і в'язати шкарпетки найріднішим. Вибрати плед можна тут.

Календар "Щирі"


12 фотографій благодійного календаря відтворюють старовинні знімки наших предків з 10 різних регіонів України. Героями проекту стали 18 відомих українців, серед яких співачка Тіна Кароль, телеведуча Маша Єфросиніна та легендарна актриса Ада Роговцева з дочкою та онукою. Весь прибуток, отриманий від продажу, буде переданий двом регіональним етнографічним музеям України.

Придбати календар на 2017 рік можна за цим посиланням.

Чашки з кераміки, зроблені вручну


Керамічний посуд Lisova Ceramica створюється тільки вручну, без використання гончарного круга. Ви можете вибрати вже готовий виріб або ж написати свої побажання і створити оформлення на власний смак. Побачити весь асортимент можна на сайті бренду за посиланням.

Дерев'яні піали


Незвичайний дерев'яний посуд ручної роботи від бренду Біла хвоя стане прикрасою будь-якої кухні. Наприклад, ці піали з рудої вільхи підійдуть для меду, варення, горіхів або сухофруктів. Придбати такі тарілки, а також кухонні дошки і столові прибори, можна тут.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше