Топ-10 українських виробників меблів та декору

19 березня 2016
Vita.
Тепла і затишку у власному домі хочеться не лише в прохолодну зиму, але і в спекотне літо. А приємну атмосферу в оселі створюють дрібнички, такі як дзеркала, підсвічники, світильники, якісний текстиль, предмети декору та неодмінно красиві меблі.

Та як приємно знати, що наші українські виробники пропонують якісну, стильну продукцію з оригінальним дизайном, яка допоможе креативно облаштувати не лише власну домівку, але й офіс. Тому UaModna вирішила запропонувати вашій увазі ТОП-10 цікавих українських брендів, котрі виробляють оригінальні меблі та предмети інтер’єру.

WOODWERK

Компанія WOODWERK розвиває новий для України напрям дизайну меблів та інтер'єру. Як зрозуміло з назви, основний матеріал для виготовлення меблів - натуральне дерево, яке дизайнери вдало поєднують з металом. Це гарантує покупцям якість та довговічність. WOODWERK працює в двох напрямках - сучасний стилістичний та вінтажний стиль. Їхні меблі створені для справжніх поціновувачів надійності та лаконічності. 
 

DRØMMEL UKRAINE

Drommel – "виробник меблів з сосни та сталі". Drommel - це сучасні українські меблі, які кожен може собі дозволити. У виробництві використовується тільки натуральна сосна і міцна сталь. Деревина проходить ретельну обробку для захисту від можливих пошкоджень, а сталь служить міцною і довговічною опорою для меблів. У стандартній колекції компанії ви знайдете меблі як для приватного інтер'єру, так і для громадських місць.
 

FutonArt

Futon Art Kyiv – це оригінальні футон-матраци, розкладні дерев'яні дивани-ліжка та крісла-ліжка. Компанія взяла за основу скандинавський мінімалізм і перенесла цей стиль в українські реалії. Перевагою таких меблів є використання якісної деревини та практичних матеріалів при виробництві. А об'ємні матраци шести насичених кольорів здатні зробити яскравішим будь-який інтер'єр.
 

LaserCraft

LaserCraft – це унікальна студія лазерної обробки матеріалів. Працює з інженерами, графічними дизайнерами, а також приватними особами та організаціями. Допоможе креативним людям втілити їхню ідею і задумку, швидко і доступно в межах України. А яскравий "карамельний" столик та функціональні стелажі їхнього виробництва вдало доповнять сучасний інтер’єр квартири.
 

U concept

U concept – архітектурна майстерня, яка щодня втілює в життя інноваційні ідеї і створює унікальні продукти. Працює для тих, хто прагне індивідуальності, комфорту і хоче зробити світ кращим. Вони переконані – досконалість створюють деталі, а гармонія має бути скрізь. U concept надихає абсолютно все, довкілля сприяє творчості. А декоративне панно на фанері стане яскравим елементом у вашій оселі.
 

Orner Store 

Якщо атмосфера у домі вам здається трішки гнітючою і депресивною, зверніть увагу на Orner Store. Orner Store впевнені, що "щастя складається з дрібниць, якими ми себе оточуємо". Тарілки та чашки з оригінальними малюнками, мотиваційні таблички та ще інші дрібнички, які хочеться мати вдома і хочеться дарувати.
 

Osha

Osha - це молодий український бренд, котрий займається дизайном і виготовленням ексклюзивних подушок, пуфів, іграшок та інших інтер'єрних дрібниць, які додадуть затишку і шарму вашій оселі. Всі вироби виконані вручну з використанням нетрадиційних технік і тканин.
 

Ua Concept

Ua Concept - це інтернет-магазин сучасного дизайну, де зібрані предмети, створені українськими виробниками для українських покупців. Тут можна придбати ексклюзивні меблі чи предмети декору високої якості для інтер'єру своєї домівки. Також бренд готовий до вирішення нестандартних завдань. Зварити металевий каркас - не проблема, виточити дерев'яну деталь – запросто! Вони завжди готові допомагати реалізовувати надихаючі і просто комфортні проекти. Закохані в український дизайн і готові переконати всіх в тому, що він того вартий!
 

Vivid zone

Торгова марка "Vivid zone" на українському ринку з 2005 року. Гарантує ексклюзивні та універсальні вироби, високу якість та авторський підхід до виготовлення. Спеціалізується на створенні трикотажних виробів з різних видів пряжі, текстильної продукції для дому. "Зв'яжемо життя з хорошим" - девіз, який несе в собі, тільки позитивні емоції, зв'язок зі щасливим, барвистим майбутнім.
 

Manna ceramics

Компанія на ринку сувенірної продукції більше 10 років, це дало можливість вивчити всі нюанси виготовлення виробів з кераміки та допомогло значно розширити асортимент продукції. Їхнє виробництво, оснащене сучасними печами для роботи з керамікою та склом, які дозволяють досягти міцності і тривалої експлуатації в побуті. У роботі використовується високоякісні склади глини, сертифікована харчова глазур і пігменти, що дозволяють зробити продукцію будь-яких кольорів, відтінків і ефектів, а найголовніше абсолютно нешкідливою для здоров'я. Всі вироби компанії  - це 100% ручної роботи.
 

Цей перелік можна було б продовжувати безкінечно, адже Made in Ukraine сьогодні набирає неабиякої популярності.

А якщо ви хочете особисто познайомитися з продукцією цих українських виробників та побачити і придбати ще багато цікавого, завітайте цими вихідними, 19 і 20 березня, на маркет "Всі. Свої: Дім та декор" за адресою м. Київ, вул. Десятинна, 12 з 10:00 до 20:00. Вхід вільний.

Додаткову інформацію про захід і його учасників можна знайти на сторінці події: www.facebook.com/events/236068123392835/253807228285591
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше