ТОП-10 українських брендів для створення унікального інтер’єру дитячої кімнати

26 серпня 2016
Vita.
Оформлення дитячої кімнати справа не проста. Адже там повинні вміститися й ігрова, і спальня, і зона для навчання та й заодно всі дитячі фантазії. Дитяча це окремий світ для дитини, фортеця, місце, де вона буде відчувати себе затишно і комфортно. Саме тому важливо, щоб кімната була не лише яскравою, а й функціональною та безпечною.

Правильний підбір меблів, декору та текстилю  це основа інтер’єру дитячої. На щастя, на ринку з'являється все більше пропозицій, завдяки яким декорування кімнати для малечі стає набагато простішим. Пропонуємо вашій увазі ТОП-10 брендів для створення унікального інтер’єру дитячої кімнати.

IndigoWood

 
Сімейна мануфактура еко меблів у скандинавському стилі. Вас зацікавить, чому саме скандинави? Тому що такі меблі – практичні та функціональні, виконані в приємних пастельних тонах із натуральних матеріалів. Саме тому, меблі Indigo Wood виробляються виключно з карпатського бука та фінської фанери вищого сорту, а вся колірна гамма дуже приємна та легко сприймається дитиною.

Indigo Wood створює дитячі меблі, враховуючи всі деталі - починаючи з безпеки і закінчуючи дизайном та практичністю. Всі вироби виготовлені вручну. Indigo Wood – це меблі, які ростуть разом з вашою дитиною.

HugMe

 
Український бренд HugMe займається розробкою і виготовленням розвиваючої сенсорної продукції. Автором цього цікавого винаходу є німецький терапевт Улла Кіслінг, яка встановила що додаткова вага, впливаючи на рецептори організму, змушує мозок продукувати трансмітери, які покращують настрій, мають заспокійливу дію, дозволяють відчути себе в безпеці. Вироби з цією технологією, наприклад, обтяжена ковдра, моделює глибокий тиск, який створює відчуття, схоже на обіймами, чим сприяє релаксації. Такі ковдри складаються на 75% з бавовни та бавовняного утеплювача, а як навантажувач використовуються гранули полімерного матеріалу. В асортименті бренду є чимало корисної продукції, яка допоможе вашій дитині зняти стрес, розслабитися після важкого дня, врівноважити нервову систему та швидко заснути.

HealthLamp

 
Бренд виготовляє унікальні соляні світильники, які не лише створюють затишок, а й здоровий мікроклімат для вашої дитини. Соляний світильник – це незамінний елемент дитячої кімнати. Приглушене, м'яке, розсіяне світло створить відчуття комфорту і затишку, а цілющі властивості солі забезпечать міцний і здоровий сон малюкам. А ще це корисний та оригінальний подарунок вашим рідним і близьким, здоров'я і щастя яких вам небайдуже.

Elfdreams

 
Новонароджені багато часу проводять в ліжечку, тому батьки звернутають особливу увагу на вибір матеріалів, з якими контактує ніжна шкіра немовляти. Бренд ELFdreams виготовляє свою продукцію з екологічно чистої бавовни, яка добре утримує тепло, вбирає вологу і дозволяє шкірі мкалечі дихати. Всі тканини високої якості та сертифіковані за міжнародним стандартом. В асортименті бренду є постільна білизна, конверти для виписки, бортики для дитячого ліжечка, м’якенькі подушечки та ковдрочки, а ще яскраві дитячі ігрові вігвами.

zasutsky.kids

 
Цей молодий український бренд допоможе вам наповнити яскравими акцентами кімнату вашого малюка. Невелика мінімалістична картина або постер чудово завершить простий та сучасний стиль кімнати. А самі картинки різних розмірів з милими звірятами та казковими героями сподобаються як і малечі, так і дорослим батькам.

Cookie

 
Бренд з такою смачною назвою виготовляє постіль діток з якісного польського котону. Це чудові вироби, котрі служитимеуть вам до 3-ох років. Колір довго залишаєтиметься яскравим, а синтепон, який ще й повністю гіпоалергенний, зберігатиме форму. В асортименті марки Cookie бампери, наволочки, підковдри, простирадла та ще багато цікавого. Ви маєте можливість придбати вже готовий виріб, а також зробити індивідуальне замовлення на пошиття під ваші розміри. Термін виготовлення 5-7 робочих днів.

Gypsy Kids 

 
Майстерня з виробництва дитячого текстилю, яка керується бажанням створити унікальні дитячі вироби, яких ви ще не бачили на теренах нашої країни. Дизайнери бренду Gipsy Kids у своїй роботі використовують лише високоякісні тканини американских дизайнерів, які підкорили світ своїми ніжними фантазійними зображеннями. Асортимент: пуфи, матраци, подушки, вігвами, іграшкові корзини та безліч цікавих та яскравих дрібничок для декору кімнати малечі.

Mini Winі

 
Бренд пропонує широкий асортимент декору для створення унікального інтер’єру дитячої кімнати. Це і вінілові наклейки, і декоративні подушки, об’ємні букви, різноманітні картинки та постери. Навчальні дитячі наклейки від Міnі Wini в ігровій формі допоможуть вашим малюкам швидко і весело вивчити алфавіт, цифри, форми та ін. Стікери на стінах в дитячій кімнаті - не тільки яскравий елемент декору, але й важлива частина навчального процесу. Інтер'єрні наклейки легко розміщувати і легко знімати з поверхонь. Стікери досить прості в застосуванні та не зашкодять поверхні, на яку були нанесені.

Woodengalaxy

 
Бренд унікальних та навіть фантастичних дерев’яних іграшок. Текстура, колір, навіть запах виробів - дуже природні, до них так і хочеться доторкнутися. Кожна іграшка, на думку дизайнера Woodengalaxy, як і дитяча кімната, повинна мати свою історію, яку створить її господар. Окрім різноманітної зброї і техніки, в асортименті є чудові світильники. Всі вироби виготовлені з натурального дерева та просочені спеціальною олією.

Роздивитися ближче вироби і продукцію цих брендів та побачити і придбати ще багато цікавого для ваших малюків ви зможете, завітавши цими вихідними, 27 і 28 серпня, на маркет "Всі. Свої. Діти" за адресою м. Київ, вул. Десятинна, 12 з 10:00 до 20:00.
Вхід вільний.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше