ТОП-10 сучасних трендів у манікюрі

6 квітня 2016
Vita.
Вам знайома фраза "Руки - візитна картка дівчини?". Вона належить – іконі моди і стилю Коко Шанель. Хоч мода і змінюється з року в рік, саме доглянуті руки та охайні нігті, на думку дизайнера, допомагають жінці привертати увагу чоловіків.

Тому красивий манікюр останнім часом став предметом must have кожної сучасної модниці. Тенденціям в Nail-art зазвичай приділяють менше уваги, ніж, наприклад, трендам в макіяжі та одязі, хоч і даремно, бо сучасні яскраві тренди у манікюрі можуть вас приємно здивувати.

UaModna пропонує вам ТОП-10 актуальних та яскравих манікюрів, які сподобаються абсолютно всім жінкам.

Мінімалізм

Нігті з мінімалістичним візерунком здаються нудними тільки на перший погляд. Для тих, хто любить детальність і не хоче привертати зайвої уваги, лаконічні візерунки дають волю для самовираження. Тематика при обмеженості коштів абсолютно не зменшується. Цей варіант може бути виконаний на нігтях будь-якої довжини і форми та потребує зовсім мало часу на втілення.
 

Glass nails

Вигадники з Кореї задали новий манікюрний тренд - скляні нігті, який стрімко набуває популярності у всьому світі. Найкрасивіший і найнезручніший - так про нього відгукуються в західній пресі. Виглядає він дійсно як перламутровий вітраж і робиться за таким принципом: на гелеву основу в хаотичному порядку кріпляться малюсінькі клаптики спеціальної веселкової плівки. Поверх "осколків" завжди рекомендують накладати кілька шарів прозорого лаку, щоби підсилити тривимірний ефект.
 

3D-аплікація 

Такий об’ємний манікюр родом з Японії. Саме в салонах краси цієї країни взяли за правило "більше значить – краще" і прикрашають руки клієнтів триповерховими конструкціями з маленьких намистин, цукерок, страз, фруктів та іншим багатством.
 

Ікорний

Новий нейл-арт тренд - манікюр з дрібними гранулами, що накладаються суцільним шаром на всю поверхню нігтя та нагадують ікру. Виглядає дуже стильно і гарно. Підійде як для гламурної вечірки, так і для роботи. Ікорний 3D-манікюр розробила британська компанія Ciate. Цю назву вигадала креативний директор бренду, коли розробляла концепцію для першої рекламної фотосесії.
 

Оксамитові нігті

Наступною новинкою в нейл-арті стали, так звані, "Оксамитові нігті". Зовні вони, дійсно, нагадують оксамит, але насправді - це дрібні частинки бавовни, акрилу, вовни та інших матеріалів різної довжини. Дрібні ворсинки чудово тримаються на звичайному лаку для нігтів і не вимагають додаткових матеріалів для створення красивого манікюру з оксамитовою поверхнею, яка дуже приємна на дотик.
 

Візерунок під мінерали

Мармурові розводи або прожилки як у дорогоцінних каменів чудово виглядають на нігтях. Найчастіше майстри обирають цілу палітру лаків, щоби надати манікюру глибини, властивої самоцвітам. Такі візерунки наносять як на натуральні нігті, так і на гелеві. В останньому випадку виходить ефект желе: колір яскравий, але проглядається поверхня самого нігтя. У поєднанні з золотими "тріщинами" і вкрапленнями намистин нігті виглядають, як ювелірна прикраса.
 

Геометничні візерунки

Якщо говорити про візерунки на нігтях, то одними з найпопулярніших є геометричні. Їх часто виконують в місячному манікюрі, замінивши плавну дугу гострим кутом. Останнім трендом став манікюр з "ламаним" дизайном - це коли чіткою лінією ніготь ділять на дві частини, одну профарбовують яскравим кольором, іншу натуральним або залишають незафарбованою.
 

Хутряний 

Ідея одного зі співзасновників компанії CND Жана Арнольда, який придумав покривати нігті хутром, сподобалася блогерам і модницям з соціальних мереж. Потрібно відзначити, що зробити хутряний манікюр абсолютно нескладно: потрібно просто покрити нігті лаком улюбленого кольору. Фахівці радять робити це світлими тонами, щоб нігті не виглядали надто хижими. Не чекайте поки топ висохне, а приклеюйте шматочки хутра. Манікюр готовий.
 

Бабл-манікюр 

Бабл-манікюр - новий тренд, який впевнено набирає популярності в США. Він виглядає дещо незвично - має вигляд кульок, які надають нігтям об’ємного вигляду. Роблять їх за допомогою акрилу (того ж матеріалу, яким нарощують нігті). Оскільки для створення бабл-манікюру необхідно використовувати акрил, така процедура в будь-якому випадку послабить нігтьову пластину. І після зняття акрилу вам знадобиться курс відновлення. На сьогоднішній день цей тренд до України поки ще не дійшов.
 

E.Mi-манікюр 

Цей вид манікюру виконують за допомогою матеріалів однойменного бренду E.Mi за ескізами та технологією нейл-кутюр'є Катерини Мірошниченко. Тенденція у створенні модного декоративного покриття нігтів підкорює провідні салони краси по всьому світу. Надихаючись новинками світової моди, нейл-кутюр'є Катерина Мірошниченко випускає в рік більше дванадцяти колекцій E.Mi-манікюру. Кожна колекція підкреслює певний стиль в одязі, посилює враження та вдало доповнює ваш образ. 
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше