Топ 10 найбезглуздіших виправдань запізнення на роботу

29 травня 2014
Редакція
Усім нам траплялося спізнюватися на роботу. Чи то з поважної, чи не з поважної причини, але, думаю, це досить таки життєва ситуація. Однак іноді можна почути дійсно оригінальні, а то й дивні пояснення запізнення або неявки на робоче місце. 

Отже сьогодні я спробувала підібрати топ 10 найбезглуздіших виправдань запізнення на роботу:

1. “Я запізнився в офіс на 40 хвилин, оскільки застряг в ліфті з цікавою людиною. Ці 40 хвилин відкрили в мені нові можливості..”
 
2. “Запізнився на роботу на півгодини тому, що все одно до 10 нічого не буду робити. Зранку всі п’ють чай, а в мене стільки не поміщається..”
 
3. “Я, ххх, запізнився сьогодні на роботу тому, що у мене під вікном робочі знімали асфальт. Я не почув будильник і проспав.”
 
4. “Запізнився тому, що побачив як бабуся грала комп’ютерні ігри і допоміг їй перейти на наступний рівень”.
 
5. “Пропустив декілька робочих днів тому, що розболілась голова, жінка дала таблетку... Останні три дні не пам’ятаю…”
 
6. “Запізнилась з причини того, що не могла знайти зелені махрові шкарпетки. Були ще чорні, але чорні навіюють депресію і я стаю непрацездтаною. Були ще рожеві і сині, але вони надто тонкі, боюсь захворіти грипом чи простудою…”
 
7. “На роботу їхала на машині - дорога непередбачувана, тому їхала повільно. Ризикувати життям заради 10 хвилин робочого часу вважаю піком ідіотизму”.
 
8. “Подумаєш, запізнився на 3 години... А ви зразу дорікаєте…”
 
9. “Систематично запізнююсь, оскільки вважаю, що до всього, що стосується роботи потрібно підходити систематично”.
 
10. Сьогодні, так само як і в попередні дні, я запізнився на роботу через глибоку моральну травму та граничну душевну виснаженість”.
 
Не запізнюйтесь на роботу, а вже як запізнились, придумайте правдоподібне й раціональне виправдання, а краще - просто скажіть правду!


Матеріал підготовано для Редколегії UA Modna
Автор - Анна Петрик
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше