Нові "тренди" серед випускників: оригінально чи непристойно?

31 травня 2013
Roksolana Yusypchuk

Більше 30 американських випускників відсторонили від занять через “тверкінг”. Старшокласники, втягнуті у це, повинні будуть вибачитися та пояснити свою поведінку для того, щоб їм дозволили прийти на випускний та нагородження.

Відео, яке нещодавно створили на уроці журналістики у школі Scripps Ranch High School демонструє дівчат-тінейджерок, які виконували танок, стоячи на руках. І все це під пісню YG – Pop it.
 




 

32 учениці танцювали, а один учень зняв це все на відео, використовуючи шкільне обладнання. Пізніше додав музику і “залив” відео на YouTube.

Як результат, усі 33 учні були відсторонені від занять на цілий тиждень (прим. – в американських школах – це найпоширеніший вид покарання. Учні відсторонені від занять не мають можливості відвідувати їх протягом певного часу, що потім може відобразитися на їхній успішності, так як вони пропустять багато матеріалу).

Для тих, хто ще досі не ознайомлений з трендом, то “тверкінг” – це ритмічні рухи стегнами під музику. Знаменитості також беруть участь у даному русі. От, наприклад, відео з улюбленицею тінейджерів Майлі Сайрус:
 


Директор школи відмовляється коментувати ситуацію, адже у шкільних контрактах учнів є пункти про моральну поведінку, імідж школи та використання шкільного обладнання. Що стосується інших учнів, то вони навпаки активно підтримують “танцюристок” і не бачать у їхніх діях чогось надмірно поганого, дехто навіть пропонує всім зняти подібне відео на підтримку дівчат. Щоб учням дозволили прийти на випускний їм доведеться вибачитися при всіх та пояснити свою поведінку, тоді рішення можливо (!) змінять. Інтернет-користувачі активно сперечаються щодо такого покарання – дехто каже, що це занадто суворо для такого невинного жарту, інші, навпаки, переконані, що тільки такі жорсткі методи навчать сучасну молодь дійсно цінувати чужу власність. Бо й справді тенденції показують, що з кожним роком учні на випускних поводяться та виглядають геть не по-дитячому. Як то кажуть – моральність сьогодні тріщить по швах! 
 


Що стосується українських випускників, то цьогорічний останній дзвінок вони відсвяткували дуже активно і як завжди з купаннями у фонтанах та з алкоголем. Та і “цікавих” образів випускниць нам теж не позичати. Щороку дівчата просто наввипередки змагаються за оригінальнішу сукню для випускного вечора.

Минулого року Інтернет просто кишів статтями з переліком “найоригінальніших” суконь. Тому враховуючи минулорічний досвід: дівчата практично у білизні, перефарбовані барбі та вагітні випускниці – здається українців вже нічим здивувати. Але чого чекати на випускних цього року - побачимо вже досить скоро!
 


(via)

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше