Тематичні новорічні ялинки

20 грудня 2017
Редакція
Новорічні та різдвяні свята вже не за горами, тож не варто гаяти часу з підготовкою! Якщо цього року ви хочете влаштувати щось особливе, радимо вам тематичне святкування. І почати варто з ялинки ;)

Пропонуємо вам кілька ідей для тематичної ялинки:

Акцент на кольорі

Найпростіший і доволі вишуканий варіант - обрати один-два кольори для ялинкових декорацій. Зазвичай, перевагу віддають червоним, жовтим та білим відтінкам, але ви можете обрати будь-який на власний смак!
 

pinterest.com

Веселкова ялинка

Якщо ви таки не можете вирішити, який колір обрати, можна зробити веселкову ялинку, розмістивши іграшки на ній певним чином за кольорами.
 

pinterest.com

Квіти замість кульок

Популярним трендом у світі є декорування ялинки квітами. Звичайно, потрібно проявити всю свою креативність, щоби такі живі декорації залишалися свіжими і красивими впродовж довгого часу, тому краще використати штучні, ще й вибір буде великий ;) 
 
boredpanda.com

Дракончики

Ще один доволі цікавий тренд для любителів драконів. Щоправда, аби роздобути такі іграшки, доведеться докласти зусиль... (придбати таких красунчиків можна тут: www.etsy.com)
 
boredpanda.com

Ялинка Гаррі Поттера

Фанатієте від пригод Гаррі Поттера? Як вам такий варіант? Але, знову ж таки, з ідеями для декорацій доведеться попрацювати!
 
boredpanda.com
 

Гелловінська ялинка

Ще не відійшли від гелловінської лихоманки? Пропонуємо вам такий варіант ;)
 
boredpanda.com

Новорічний піксельарт

Художник Адам Крокетт вирішив прикрасити ялинку власноруч змайстрованими "піксельними" іграшками. Виглядає доволі оригінально і точно припаде до душі фанам ретро-ігор ;)
 
boredpanda.com

Ялинка в стилі Зоряних Воєн

Ну куди ж без них :)
 

pinterest.com

Прикраси з ґудзиків

Доволі цікавий варіант для незвичайної ялинки.
 
pinterest.com

І ще кілька ідей...

pinterest.com
 
Якщо у вас є власна ідея, як оригінально прикрасити новорічну ялинку, діліться у коментарях ;)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше