Як організувати тематичну вечірку?

8 грудня 2016
Plastylina

Вечір Poker ♤♧♡♢

Якщо ви та ваші друзі непогано вправляєтеся з картами або хочете навчитися грі в покер, то ця ідея для вас! Влаштуйте покер вечірку та позбудьтесь чесно зароблених грошей - жартую :). Хоча, грати можна на будь-що, все залежить від вашої фантазії.

Головною декорацією такої вечірки буде, звичайно, покерний стіл. Накрийте будь-який стіл заленою тканиною і не забудьте про покерні фішки.

Для оформлення обіднього столу (скатертина, тарілки, прибори, стакани і т.д) використовуйте чорні та червоні кольори карт. Можна роздрукувати великі зображення карт та розмістити їх у кімнаті. Частування на ваш розсуд. Можна замовити (чи пиготувати власноруч) пряники у вигляді діамантів, масті карт, фішок.
 

Вечір Karaoke♩ ♫ ♬

Для компаній, які люблять, а головне вміють співати. Щоби було цікавіше, можна влаштувати змагання або організувати маленькі нагороди за найкращу пісню, дует, виконання та вигадати безліч інших номінацій. Одягнутися ваші гості можуть в костюми своїх улюблених виконавців. А оформити святкування можна диско-кулею, вініловими пластинками та гірляндами.
 

Вечір Girls only ♔♔♔

Святкуєте в жіночому колективі? Чудово! Чому б не влаштувати казкову вечірку, де кожна гостя буде відчувати себе принцесою :) Можна одягти пачки, купити чи зробити з паперу корони та прикрасити інтер’єр рожевими кульками (колір на вибір). Частування також може бути тематичним - кекси, мафіни та рожеве вино. Щоправда, все це потрібно буде зганяти в спортзалі.
 

Вечір James Bond ☆☆☆

Організувати такий вечір дуже просто. Чоловіки одягають смокінги з краваткою-метеликом, а жінки - вечірні елегантні сукні. Для декорацій достатньо вишуканого ресторану та барної стійки з Martini, хоча, можна організувати місце для фотосесії - червону доріжку та стенд із цифрами 007. На вечірці Агента 007 будуть актуальні такі ігри як покер, бридж, преферанс а також "мафія". 
 

Вечір Retro ☎☎☎

Якщо ви обрали цю тему для своєї вечірки, то необхідними елементами декорування в стилі ретро будуть вінілові платівки, плакати та постери з легендами музики і кіно того часу. Якщо вдасться знайти грамофон чи програвач для платівок, то ваші гості зможуть відчути ті часи. Особливу увагу слід присвятити музиці й танцям.

Дівчата можуть одягти пишні сукні та доповнити образ масивними прикрасами. Маленький капелюшок чи хустинка, рукавички і туфлі на не високому підборі. Чоловіки можуть одягти піджак в смужку, вузькі штани та підтяжки, особливим акцентом буде яскрава краватка.
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Марина Марина 25 травня 2017
Чудові ідеї вечірок! Дякую за яскравий матеріал!
Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше