Summer In The City: де і коли купити все, що потрібно для літа

9 червня 2016
Редакція
250 найкращих українських брендів представлять в Києві свої сезонні колекції, які допоможуть забути про тривалі київські дощі та згадати, що справжнє літо - ось воно, вже на порозі!
Головною модною точкою столиці 11-12 червня стане галерея D12 (вул. Десятинна, 12), де на 5 поверхах на площі 2500 квадратних метрів відбудеться перший в новому сезоні маркет "Всі. Свої. Привіт, літо!".
 
Повернення додому після всеукраїнських гастролей, під час яких маркет відвідав Одесу, Дніпро і Харків, де зібрав понад 30 тисяч гостей, "Всі. Свої" відзначать з розмахом. 250 вітчизняних брендів з Києва, Львова, Одеси, Запоріжжя, Дніпра, Харкова та інших міст представлять виключно свіжі літні колекції: актуальний жіночий і чоловічий одяг, білизну та аксесуари.
 
Також "Всі. Свої" вперше збере на одному майданчику 25 найкращих виробників взуття, які представлять різноманітні кеди, балетки, босоніжки, еспадрильї: все те, в чому можна сміливо (і, головне, зручно!) крокувати назустріч довгоочікуваному літу. А ще на маркеті облаштують спеціальну кімнату з білизною, прикрасами та аксесуарами - справжнє царство жінок.
 
"Комфорт гостей - наш пріоритет, - каже організатор маркету Анна Луковкіна. - Хочеться, щоб люди не просто приходили, купували і йшли, а добре проводили час в компанії "своїх". І саме для цього ми підготували одразу три затишних літніх тераси з фудкортом".
 
Буде на маркеті ще один сюрприз - від зірки Студії "Кварталу 95" Олени Кравець. "Я вирішила так: якщо красивий, зручний, цікавий одяг для вагітних - без рюшиків, драпіровок і не в квіточку, складно знайти, отже, його потрібно створити! Сказано - зроблено: і тепер на базі українського бренду InsideU з'явилася моя лінія колекція одягу для вагітних OneSize by Lena Kravets", - розповідає Олена, яка сама зараз готується стати мамою.
 
У виробництві використовуються тільки натуральні, абсолютно безпечні для майбутніх мам тканини - шовк, батист, сатин. А головна фішка нової лінійки - універсальність розміру. "Ми хочемо, щоб жінці було комфортно і щоб вона відчувала себе красивою в нашому одязі, адже залишатися стильною хочеться завжди, - кажуть засновниці бренду InsideU Маша Захарченко і Даша Бусленко. - Тому всі лекала для лінійки, яку ми створили разом з Оленою Кравець, масштабовані: тобто одяг буде сидіти добре як на першому, так і на дев'ятому місяці вагітності - звідси і назва One Size".
 
Познайомитися з новою зоряної лінійкою одягу, придбати все, що потрібно для нового сезону - чи плануєте ви провести літо в місті, чи збираєтеся в подорож - і просто приємно провести час можна 11 і 12 червня в київській галереї D12 (вул. Десятинна, 12) з 10:00 до 20:00.
 
Вхід вільний.
Деталі на сторінці заходу: www.facebook.com/events/268473050171510
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше