Стильні дітки #Instagram

28 квітня 2015
Plastylina
Дітки – це таке чудо, яке нікого не може залишити байдужим, а якщо це ще й стильні дітки – нема жодних сумнівів, що буде ще важче відвести погляд. Розглядаючи фото маленьких модників, крім захвату, є ще й доля сорому і заздрощів, адже так вдало одягатися вдається не кожному...
 
В нашій країні дитяча мода є досить незвичним та нечастим явищем. А взагалі, світова дитяча мода дуже молода - їй всього дві сотні років. Дитячий одяг почали виробляти в кінці 18 століття, а до того дітей змушували носити тісні корсети, напудрені парики і панчохи.
 
Сьогодні вибір дитячого одягу дозволяє одягати свою малечу як завгодно, і з кожним роком він збільшується і стає більш різноманітним. А зіркові дітки (особливо закордоном) сприяють розвитку дитячої моди і змушують слідкувати за своїм стилем шанувальників їхніх батьків з усього світу. І якій мамі не хочеться стильно одягати свою малечу?!
 
Переваги цього прекрасного віку в тому, що зодягати цих мацьоп можна у будь-якому стилі та образі. Це не буде виглядати непристойно, дивно чи неактульно. Дітки тепер дуже самостійні і проявляють характер з ранніх років, тому багато з них самі обирають собі одяг і роблять це дуже вдало. У багатьох маленьких модників навіть є свої акаунти в Instagram, де їхні батьки виставляють фото вдалих образів своїх чад.
 
Можливо, їхні батьки намагаються таким чином привити дитині любов до прекрасного та виховати відчуття смаку, або просто їм це приносить задоволення. В будь-якому випадку, шкоди це нікому не завдає. Дивимося на маленьких модників в Instagram ;)

Мелінда і Селіна | @melinda_selina

Дві стильні китайські сестрички, 4 і 5 рочків. Свою модну сторінку ведуть з Італії і не перестають дивувати своїх прихильників, а у них їх близько дев'яти тисячі на двох :)
 

Гевін Логан | @gavster_07 

Надзвичайно талановитий хлопчик, чим він тільки не займається - гольф, бейсбол, теніс, танці, акторська майстерність, фотографія та мода. Надзвичайно різнобічно розвинений молодий чоловік. Живе і творить ця малявка в Лос-Анджелесі.
 

Хейлі | @hails_world

Мама цієї красуні повністю займається створенню образів для своєї дочки та веде її сторінку у фотомережі. Хейлі дуже природньо та органічно позує перед камерою та насолоджується своїми модними образами.
 

Алонсо Матео | @luisafere

Цей п'ятирічний хлопчик з Мексики просто підкорив тисячі користувачів цієї фотомережі та за її межами. Його мама Луіза Фернанда Еспіноза – стиліст, і з раннього дитинства одягає Алонсо зі смаком досвідченого професіонала. Мама з сином разом ходять по магазинам і він обирає собі речі сам.
 

Еммерсон | @nikkinielsen

Світловолоса Еммерсон живе зі своїм братиком та батьками в Лос-Анджелесі. Як пише її мама (за освітою графічний дизайнер), діти і чоловік - це найкраще, що є в її житті. Еммерсон охоче позує перед камерою та радіє життю.
 

Раян | @Ryansecret

Іспано-сербський серцеїд з просто бездоганними модними образами та ідеальною зачіскою. А цьому моднику всього три роки. На його Instagram сторінці уже більше 53 тисячі шанувальників! Це й не дивно, ви тільки гляньте на цю маленьку ікону моди.
 

Елламей | @kellyf1990

Красуня ірландка Келлі Фітцсімонз просто обожнює свою біловолосу дочку Еллумей і приділяє не мало часу на створення образів для своєї маленької модниці. Вони обидві сприймають життя як велику пригоду і кажуть, що життя занадто коротке, щоби бути нещасним.
 

Рен | @renren0313

Ще одне стильне дитинча з Японії. Не відомо, чи то в крихітного Рена, чи то в його батьків така любов до краватки-метелика, але саме цей аксесуар найчастіше є елементом цікавих образів крихітного малюка. Він як маленька кнопочка!
 

Наталія | @natalieamora_love

Надзвичайно харизматична та чарівна чотирирічна Наталія. Не зважаючи на свій вік, вона вже чітко знає, що в майбутньому стане моделлю та дизайнером одягу. Трохи дивно, як така крихітка може так впевнено та природньо позувати перед фотокамерами?!
 

Енді | @engjiandy

Ще один дворічний модник з албанським корінням. До речі, не знаю як вам, а мені Енді трішки схожий на відомого футболіста Мессі. Його мама просто обожнює свого синочка і не може не вихвалятися таким красунчиком. Енді й сам не проти такої уваги... ех, ці маленькі чоловіки!
 


Після перегляду таких гарненьких дітей і самій хочеться поритися в шафі та створити своєму малюку якийсь дуже стильний образ (хоча, й собі можна взяти на замітку не один :))) Тому, у кого вдома є ось таке миле щокасте личко - вперед. Без сумнівів, ваше чадо знайде прихильників та шанувальників у мережі Instagram. Ось вам і набір хештегів, які допоможуть більшій кількості людей побачити ваші публікації.

#fashionkid #fashionkids #kidsfashion #kidsstyle #kidswithstyle #cutekids #fckids #cleancut #postmyfashionkid #babymodel #babyfashion  #cutekidsfashion #fashionkidsandbabys #all_about_kids_fashion #instakidsfashion #fashionkidsbrasil #fashionworldkids #fashionkido #kidzfashion #klotd #kidsstylishoutfits #kidzootd #littletrendsetters #stylushkids #fashionkidsclub #igkiddies #gorgeouskids7 #babyootd #trendytikes #fckids #mini_fashionkids #zaramen #instafashionkids2014  #myfashionations #fashionclimaxx2 #littlefashionforkids #ikfashion #littlestylemag #ootd

Також, ви можете вислати 5 фото вашого малюка з різного ракурсу для проекту KomodMod :) і ваш малюк з'явиться у цій модній рубриці. Бажаємо вам вдалих фото та щасливих хвилин з вашими дітьми!

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Alina Plastylina Alina Plastylina 8 вересня 2014
:) дуже
Ваня Колодій 4 вересня 2014
круті малюки=)
Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше